Studenții la secția jazz primesc o invitație pentru fiecare bilet cumpărat la show-ul John McLaughlin

27-03-2019 13:05


John McLaughlin

Twin Arts continuă seria surprizelor din serile Jazz Night Out și oferă, pentru fiecare bilet cumpărat pentru concertul John McLaughlin, o invitație unui student sau studentă de la secția jazz a Universității Naționale de Muzică București. 

John McLaughlin a câștigat, în iarna anului trecut, al 2-lea premiu Grammy, pentru cel mai bine improvizat jazz solo.

”Îți amintești, poate, de concertul la care ai vrut cu tot dinadinsul să ajungi în studenție, pentru care ai fi mâncat doar o dată pe zi sau pentru care ai fi mers într-un autobuz fără bilet. Pe 18 aprilie, poți să ajuți un student al Universității Naționale de Muzică București să ajungă la concertul influentului chitarist McLaughlin, care ne așteaptă alături de grupul său, 4th Dimension, la Sala Palatului.” - spun organizatorii evenimentului.

McLaughlin a jonglat pe grifuri, în jumătate de secol, alături de Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Jeff Beck, Carlos Santana, Jaco Pastorius, Chick Corea sau Wayne Shorter. Tonul său inconfundabil de chitară poate fi savurat pe nu mai puțin de 70 de discuri de studio și compilații.

Muzica are puterea să ne scoată din lumile noastre de zi cu zi și să ne afunde într-un ritm atemporal, spune McLaughlin: ”Tot rostul muzicii este să găsească o cale de a transcende, de a găsi lumea minunată care stă pitită în noi; câteodată sunt seri proaste, dar mai sunt și serile în care noi, muzicienii, zburăm, iar publicul zboară cu noi.”

Pe 18 aprilie, McLaughlin ne ajută ”să zburăm”, într-un concert extraordinar la București.

Am nevoie de provocare în muzică”, spune muzicianul de 77 de ani, ”am nevoie să fiu provocat”.

Campania referitoare la studenți este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 27 martie-10 aprilie.

La concertul din 18 aprilie, de la Sala Palatului din București, accesul publicului se face începând cu ora 19’00.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: în toată țara din magazinele Flanco, Librăriile Cărturești, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay.

Detalii pe www.twinarts.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO