Serialul "Dexter" se va incheia dupa difuzarea celui de-al optulea sezon

19-04-2013 13:10


Dexter

Serialul "Dexter" se va incheia dupa difuzarea celui de-al optulea sezon, au anuntat, joi, reprezentantii postului de televiziune Showtime, informeaza accesshollywood.com.

Cel de-al optulea sezon, care va fi, totodata, ultimul, va debuta pe 30 iunie, pe postul de televiziune Showtime.

"Atunci cand a debutat in 2006, «Dexter» a redefinit acest gen de seriale, aducand un antierou pe noi culmi si modificand limitele existente pana atunci in industria de televiziune", a declarat Matthew C. Blank, presedinte si CEO al Showtime Networks Inc.

"«Dexter» a deschis calea pentru urmatoarea generatie de seriale produse de Showtime, iar impactul sau cultural va fi resimtit vreme de multi ani de acum inainte", a adaugat el.

Cu aceasta ocazie, Showtime a lansat pe YouTube trailerul oficial al ultimului sezon din acest serial.

Serialul "Dexter" prezinta aventurile personajului Dexter Morgan, interpretat de actorul Michael C. Hall, recompensat pentru acest rol cu un Glob de Aur, doua premii Emmy si cu premiul Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild Award).

Dexter Morgan este un analist din corpul ofiterilor de politie din Miami, care actioneaza ca un criminal in serie, a carui misiune este de a ucide sociopati.

Sursa: Access Hollywood

Tags: dexter, seriale,

VIDEO PROTVPLUS.RO