Sandra, soția lui Adrian Mutu, a profitat de izolare și a făcut eforturi pentru un corp perfect

Ultima actualizare: 19-05-2020 14:36
Sandra Mutu

Sandra, soția lui Adrian Mutu, a arătat bine dintotdeauna, dar parcă perioada de izolare a ajutat-o să devină... perfecta.

Fotografiile de pe Instagram arată că tânăra are un abdomen fără niciun cusur, o siluetă de invidiat și un tonus extraordinar. Bineînțeles, toate întreținute cu mult sport, ceaiuri și o dietă echilibrată.

 

Sandra Mutu

Tânăra are 26 de ani și strălucește mai ceva ca în vremea în care era model și câștiga Miss România, cu toate că a renunțat la showbiz și s-a concentrat să fie o mama cât mai bună. În anul 2017, ea a născut primul ei copil, pe Tiago. Micuțul a venit pe lume și a adus o bucurie imensă pentru părinți si bunici.

 

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La multi ani, soarele meu!❤️iti doresc sa ramai o viata intreaga la fel de fericit, senin si ambitios! D-zeu sa te aiba in paza clipa de clipa! Te iubeste mami!❤️❤️❤️ #3 #lamultiani ????????

O postare distribuită de SANDRA MUTU (@sandra01mutu) pe

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor. Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii diferite: Tiago , Mario, Adriana și Maya. Alături de el nu locuiește decât băiatul cel mic, dar sportivul spune că face tot ce poate pentru a-și vedea toți copiii cât mai des și pentru a menține o relație armonioasă cu ei.

Vezi și: Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiuta a fraților Munteanu 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO