Românii au talent. Sezonul 8 a început în forţă, cu "Bono", flamenco şi jocuri româneşti

17-02-2018 08:26


Aşteptarea a luat sfârşit! Sezonul 8 Romanii au talent a debutat vineri seara şi a fost plin de magie, emoţie, lacrimi, spectacol şi... surprize.

Dedicat Marii Uniri, showul a adunat concurenţi romani din ţară, dar şi din străinătate şi a adus pe aceeaşi scenă romani talentaţi în domenii din ce în ce mai diverse.

Bianca are doar 11 ani şi a reuşit să capteze atenţia unei ţări întregi. Andra a rămas fără cuvinte şi nu a ezitat să dea primul Golden Buzz al sezonului.

Bono a fost şi el pe marea scenă a talentului.. cel puţin asta au crezut toţi pentru câteva secunde. Sosia celebrului solist al trupei U2 a ridicat o sală întreagă în picioare cu vocea lui.

Alvaro a făcut magie în momentul în care a început să cânte la pian. Degetele i-au "dansat" pe clape în timp ce el a fost legat la ochi. Următorii talentaţi au reuşit să ţină întreg publicul cu sufletul la gură, după ce au făcut un set de acrobaţii greu de imaginat.

Ansamblul de Dansuri Populare "JOC" a "rupt" scena talentelor cu tradiţia românească. Un adevărat fan al Irinei Loghin a urcat pe scenă şi i-a surprins pe juraţi - a reuşit s-o imite perfect pe faimoasa interpreta!

Bianca a cucerit scena încă de la primii paşi de flamenco. Ianis a păşit timid pe scenă, însă momentul lui i-a ridicat pe toţi în picioare.

Următorul concurent a reuşit să emoţioneze juraţii şi publicul până la lacrimi cu versurile prin care şi-a spus povestea. Însă, nici momentele amuzante nu au lipsit din faţa juraţilor.

Sezonul 8 Romanii au talent promite un show incendiar pe care nu trebuie să-l pierdeţi. O nouă rundă de suspans, lacrimi şi emoţii vă aşteaptă vineri de la 20:30, la PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO