Pamela Anderson, reclamă la un serviciu de videochat în lenjerie intimă

21-05-2020 12:47


Pamela Anderson

Pamela Anderson se declară „mereu îndrăgostită”, dar și „mereu cu inima zdrobită”, în timp ce promovează serviciile unui site web dedicat adulților.

În vârstă de 52 de ani, fosta bombă sexy din Baywatch are mare succes în campania online a unui website de videochat cunoscut în toată lumea. Pamela Anderson face reclamă acestui serviciu destinat adulților în lenjerie intimă de culoare neagră. Fanii ei sunt extaziați de cât de bine arată la vârsta ei.

Te iubesc, Pamela. Arăți atât de frumos”, a scris un admirator care i-a văzut postarea de pe Instagram.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson ???? (@pamelaanderson) on

 

Pamela și-a asumat rolul de director de creație al site-ului Jasmin.com, care reprezintă un loc în care oamenii pot intra pentru a comunica cu persoane influente. Conform rubricii Termeni și Condiții, pe site nu sunt permise nuditatea și conținutul sexual explicit. În realitate această regulă e doar de ochii lumii.

Pamela Anderson are propria secțiune pe site, unde a postat o serie de filmulețe. Unele sunt cu acces gratuit, altele cu plată.

Pamela Anderson, eșecuri mari în dragoste

Pamela Anderson s-a măritat a cincea oară, în mare secret, la începutul acestui an. Alesul ei a fost producătorul de film Jon Peters, în vârstă de 74 de ani. Însă, la doar 12 zile de la fericitul eveniment, cei doi s-au despărțit.

Us Weekly a dezvăluit că Jon Peters a părăsit-o, printr-un SMS, după ce și-a dat seama că e prea bătrân pentru ea.

Am realizat că la 74 de ani am nevoie doar de o viață liniștită, nu de o aventură internațională. De aceea, cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este ca eu să plec pentru câteva zile și, poate, ai și tu nevoie să te întorci în Canada. Lumea știe că am făcut-o și cred că acum trebuie să mergem pe drumuri separate. Sper că mă vei putea ierta”, scris Jon Peters în mesaj.

Home Workout - episodul 1: În cuplu antrenamentele pot fi mai amuzante

Sursa: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO