O actriță cunoscută a fost arestată pentru violență domestică. Ce i-a făcut soțului

Dată publicare: 01-10-2019 09:57
Dată actualizare: 01-10-2019 14:30


stacey dash

Actriţa Stacey Dash, cunoscută pentru rolul din "Clueless" a fost arestată duminică în Florida sub suspiciunea de violenţă domestică, după ce i-a spus unui operator de la serviciul de urgenţă 911 că a fost agresată de soţul ei.

 

Conform raportului de arestare, Stacey Dash a intrat într-o dispută verbală în jurul orei 19:45, după care şi-ar fi împins victima şi ar fi pălmuit-o. Bărbatul prezenta urme de zgârieturi pe braţul stâng. Legea din Florida nu permite publicarea numelui victimei.

 

Îmbrăcată în ceea ce părea a fi o cămaşă de noapte, fosta vedetă Fox News a fost încătuşată şi dusă în arest, potrivit materialelor video publicate de biroul şerifului din comitatul Pasco.

Stacey Dash, care este căsătorită cu avocatul Jeffrey Marty, a sunat la 911, spunând că a fost agresată de soţul ei.

"Ne-am certat. I-am cerut fiicei sale să nu mai stea în faţa mea, pentru că se afla în faţa mea. El m-a prins cu braţul de gât până aproape m-a sufocat", a declarat ea într-o înregistrare obţinută de TMZ.

O sursă apropiată de Dash a declarat pentru TMZ că actriţa de 52 de ani a acţionat în legitimă apărare. Ea a fost arestată, a precizat sursa, pentru că Marty avea urme de zgârieturi, iar ea nu avea.

Stacey Dash şi Jeffrey Marty s-au căsătorit pe 6 aprilie 2018, la puţin timp după ce actriţa s-a retras din cursa pentru un loc în Congres. Aceasta este cea de-al patrulea mariaj al actriţei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO