Nominalizările pentru premiile Emmy au fost anunțate. Serialul „Watchmen” porneşte ca favorit

Ultima actualizare: 29-07-2020 09:57

S-a dat startul competiţiei pentru premiile Emmy. Deocamdată, au fost anunţate nominalizările.

Serialul „Watchmen” porneşte ca favorit în cursa pentru cele mai prestigioase recompense ale producţiilor americane de televiziune.

„Marvelous Mrs. Maisel” şi thrillerul „Ozark” sunt celelalte două producţii care râvnesc la marele premiu.

Producţia „Watchmen” a primit anul acesta cele mai multe nominalizări Emmy - 26. Deşi un al doilea sezon este încă în discuţii, primul are deja milioane de fani.

O concurenţă acerbă îi face serialul de comedie „The Marvelous Mrs. Maisel”, care a adunat nu mai puţin de 20 de propuneri pentru diverse categorii Emmy.

Nominalizările pentru cea de-a 72-a ediţie a premiilor Emmy au fost anunţate online. Amfitrioana evenimentului a fost actriţa de comedie Leslie Jones, care a anunţat o parte dintre candidaţi în stilul caracteristic. Nici măcar invitaţii săi nu au scăpat să fie tachinaţi.

Printre actorii care ar putea să plece acasă cu un trofeu Emmy îi regăsim pe Jeremy Irons, Hugh Jackman şi Michael Douglas. În ceea ce priveşte distribuția feminină, Jennifer Aniston, Câte Blanchett, Regina King şi Octavia Spencer se află pe lista nominalizărilor.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 20 septembrie, în timpul unei ceremonii fără invitaţi, prezentată de Jimmy Kimmel şi transmisă de un post de televiziune din Statele Unite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO