CANNES 2014. Nicole Kidman apara filmul Grace of Monaco, criticat de familia regala. "Pelicula nu vrea sa faca rau familiei"

Ultima actualizare: 18-05-2014 07:08

"Grace de Monaco" a deschis miercuri seara cea de-a 67-ea editie a festivalului de film de la Cannes. Pelicula, cu Nicole Kidman in rol principal, a avut premiera de gala, insa a fost proiectata in afara competitiei.

Desi a avut pe generic actori celebri si un regizor de renume, "Grace de Monaco" nu i-a multumit pe criticii de film si i-a suparat pe copiii regretatei printese.

Nicole Kidman a etalat pe covorul rosu o splendida rochie Armani, de un albastru intens si cu o sofisticata aplicatie cu pietre. Poate din cauza emotiilor, actrita a fost cat pe ce sa se impiedice, in timp ce urca scarile de la Palatul Festivalului, insa colegul de platou, Tim Roth, a fost pe faza si a sprijinit-o pana si-a recapatat echilibrul.

Publicul a aclamat-o febril si pe frumoasa Laeticia Casta si pe Jane Fonda, uimitoare intr-o rochie rosie, in ciuda celor 78 de ani.

Dupa ce au defilat pe covorul rosu, membrii juriului, prezidat anul aceasta de regizoarea Jane Campion, au aparut in fata publicului la ceremonia de deschidere a festivalului. Maestrul de ceremonii, actorul francez Lambert Wilson, a invitat-o pe Nicole Kidman la dans.

Actrita si-a pastrat zambetul pe tot parcursul serii, desi pelicula "Grace de Monaco" in care are rolul principal i-a dezamagit pe critici, care au catalogat-o drept "plictisitoare" si "comica", desi nu este o comedie.

Filmul in care Tim Roth il aduce la viata pe printul Rainier al III-lea ne prezinta un moment de cumpana din viata lui Grace Kelly de Monaco. La sase ani de la nunta, Grace primeste o oferta de la Hollywood si trebuie sa decida intre a accepta rolul si a-si face datoria de printesa. Oricum, pelicula pornise cu stangul. Certurile dintre producator si regizor au amanat de mai multe ori premiera, iar familia regala din Monaco a criticat aspru firul rupt de realitate al naratiunii. Nicole Kidman a incercat sa gaseasca explicatii.

"Imi pare rau, filmul nu vrea sa faca rau familiei. Pelicula are elemente de fictiune, am mai spus asta, nu este o biografie", a spus actrita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO