Nadia Comaneci, antrenorul personal al lui Arnold Schwarzenegger. Inregistarea postata de fostul Mr. Olympia. VIDEO

Ultima actualizare: 04-08-2015 08:10

Dupa ce fosta sotie a lui Tom Cruise, actrita Katie Holmes, a luat cateva lectii de gimnastica de la Nadia Comaneci, iata ca si
Arnold Schwarzenegger se mandreste pe Facebook ca gimnasta romanca l-a antrenat personal.

Cei doi s-au intalnit la o sala de fitness din Los Angeles, unde Nadia merge zilnic sa faca sport. L-a salutat, spune ea, iar starul care arata uimitor la cei 68 de ani ai sai nu a ratat ocazia s-o roage pe campioana sa-i ofere cateva ponturi.

"E fantastic sa te duci la sala dimineata si sa ai antrenor o campioana olimpica. Multumesc, Nadia Comaneci! 10 repetari in onoarea primului 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice", a scris Arnold Schwarzenegger.

"Daca as fi avut si eu un antrenor ca Nadia, sigur m-as fi dus la sala cat mai devreme" si "doi atleti perfecti", au fost comentariile internautilor.

 

It is fantastic to get to the gym early and have an Olympic champion as your trainer - thanks Nadia Comaneci! 10 reps to honor the first perfect 10 score in the Olympics.

Posted by Arnold Schwarzenegger on Saturday, August 1, 2015

 

Fata de 10 de la Montreal se invarte in cercurile de 10 de la Hollywood. Eric Braeden, cel care i-a dat viata lui Victor Newman, din serialul "Tanar si Nelinistit", este un apropiat al cuplului Nadia Comaneci si Bart Conner.

In octombrie anul trecut, Katie Holmes a vizitat-o pe Nadia in Oklahoma, la sala sa de gimnastica, ca sa o filmeze pentru un documentar. Nadia a profitat de ocazie si a invatat-o cateva elemente. Fotografiile facuta impreuna, la sol, la paralele si la barna, au fost postate apoi pe Facebook.

"Ea a venit in Oklahoma pentru ca produce un mic documentar despre mine pentru ESPN. Ne-am jucat in sala si am trecut peste cele 4 aparate si la fiecare am incercat ceva. A fost foarte haios", spunea atunci Nadia Comaneci.

Materialul realizat de Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise, se cheama "Nadia Perfect 10" si se difuzeaza in Statele unite. Acesta face parte dintr-o serie de documentare despre femeile care au schimbat jocul in lumea sportului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO