Mihaela Rădulescu: „Misterul pandemiei, pentru mine, e România”

Ultima actualizare: 14-05-2020 13:19
Mihaela Radulescu

Izolată la domiciliu în Franța, Mihaela Rădulescu a așteptat cu sufletul la gură relaxarea restricțiilor impuse de autorități. Vedeta PRO TV a urmărit și situația din România, care i se pare cel puțin stranie.

Numărul scăzut de cazuri raportate în România nu justificau măsurile de distanțare fizică și socială luate de autorități, crede Mihaela Rădulescu. Vedeta susține că românii au nevoie să fie liberi, mai ales după aproape 5 decenii de comunism.

Misterul pandemiei, pentru mine, e România, care are un număr ireal de mic de îmbolnăviri și decese, față de o Europă întreagă. Din fericire. Doar îmi pare rău că nimeni nu vrea să afle pe bune de ce și să-i lase pe români să muncească și să fie liberi.

Aici virusul a făcut ravagii, real. Acolo pare că a avut de furcă să se instaleze pe una dintre puținele nații de pe glob cu vaccinări de TBC și poliomielită. Nu intru în vreun cor de specialiști sau conspiraționiști, constat doar o discrepanță pe care nimeni nu vrea s-o descifreze. Românii pot și vor să muncească, românilor le e tăiată o libertate de care au esențială nevoie, mai ales după ce au trăit cu vârf și îndesat comunismul”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru PROTV.RO.

Prezentatoarea emisiunii Ferma. Un nou început, de la PRO TV, a dezvăluit într-un interviu exclusiv că și-a petrecut izolarea departe de fiul Ayan și de iubitul Felix. „Asta a fost partea cea mai grea”, declară vedeta, care abia așteaptă să-și vadă copilul în carne și oase.


Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO