Maradona, documentar eveniment în regia lui Emir Kusturica, vineri seară, la Pro Cinema

Ultima actualizare: 27-11-2020 12:40
Marodona, documentar eveniment în regia lui Emir Kusturica, vineri seară, la Pro Cinema
Pro TV

Pe terenul de fotbal a fost legendă, bucurie, mâna lui Dumnezeu. În afara terenului a fost pur și simplu... Maradona.

Aflăm mai multe despre fascinantul Diego Armando Maradona, cotat drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, urmărind documentarul eveniment MARADONA, în regia lui Emir Kusturica, difuzat vineri, de la 20:30, la PRO CINEMA.

Diego Armando Maradona s-a născut într-o familie săracă, a crescut în Argentina afectată de criza economică, iar în acest documentar aflăm mai multe despre incredibila poveste de viață a legendei fotbalului care a fascinat o lume întreagă.

MARADONA este unul dintre cele mai apreciate filme-documentare despre viața jucătorului care a făcut istorie și este realizat de celebrul regizor sârb Emir Kusturica. Documentarul a fost prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes din 2008 și retrasează fascinanta traiectorie a fotablistului, de la începuturile umile la notorietatea mondială.

În documentarul MARADONA apar și alte figuri importante precum liderul cubanez Fidel Castro, interpretul Manu Chao, fostul președinte al Venezuelei Hugo Chavez, regizorul Emir Kusturica și fostul președinte al Boliviei, Evo Morales.

Nu ratați documentarul MARADONA, în seara aceasta, de la ora 20:30, la PRO CINEMA! Documentarul va fi difuzat și pe PRO X, sâmbătă, de la ora 20:00 și luni de la 23:00.

PRO CINEMA te prinde!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO