Cine este primul finalist Ferma 2020. Fermierii au avut parte de cea mai mare surpriză

Ultima actualizare: 27-11-2020 10:08
Cine este primul finalist Ferma 2020. Reacția celorlalți concurenți după ce a câștigat un loc în finală
Pro TV

Actorul Augustin Viziru este concurentul care și-a câștigat dreptul de a merge direct în finala show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni, de la Pro TV, după ce a fost declarat învingător în duelul de joi seară.

La proba de îndemânare și noroc, la care au participat toți cei cinci fermieri rămași în cursa pentru premiul de 50.000 de euro, Augustin Viziru a fost cel mai rapid, câștigând duelul.

Prin urmare, datorită faptului că a reușit să termine primul proba, Augustin și-a câștigat dreptul de a merge direct în finală. Acest lucru nu a fost pe placul celorlalți concurenți, iar Andrei Stoica a părut destul de supărat și nemulțumit de alegerea probei, scrie Pro TV.

Fermierii au avut parte de cea mai mare surpriză! Foștii concurenți au revenit în casă pentru a le fi alături

 

La sfârșitul duelului, când toți au revenit în casă, Mihaela Rădulescu le-a pregătit fermierilor cea mai mare suprinză: foștii concurenți au revenit în casă și vor fi alături de ei până în finală.

Reacțiile au fost pe măsură, iar Andrei Stoica a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fratele.

Gabriel Toader a părăsit competiția cu ochii în lacrimi


”Dacă mergi la spital este egal cu ieșit din competiție”, a fost replica spusă de Mihaela Rădulescu care a reprezentat sfârșitul drumului pentru Gabriel Toader în Ferma! După ce a trecut prin cele mai dure experiențe: eliminarea din prima zi, supraviețuirea în tabăra bandiților și o revenire dură în casă, concurentul a părăsit aseară competiția.

Într-un cadru trist, cei cinci fermieri rămași în joc și-au luat la revedere de la colegul lor care s-a accidentat în timpul probei pentru mâncare. În ciuda tuturor conflictelor existente până la acest moment, concurenții și-au amintit doar momentele frumoase. ”Indiferent câte s-au întâmplat, ne-a demonstrat că e un om harnic și darnic”, a spus Viviana, cea care a trăit alături de Gabi în pădure.

”Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit”, așa și-a încheiat Gabi drumul în cea mai mare provocare a vieții lui. A ieșit mai puternic, mai decis să meargă până spre etapa finală. În aplauze și urale, Gabi Toader a părăsit competiția, cu gândul că doar o accidentare i-a oprit drumul spre marele premiu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO