Luna octombrie 2015 a adus audiente record pentru PRO TV


Ultimul update: Sambata 14 Noiembrie 2015 00:30
Data publicarii: Miercuri 11 Noiembrie 2015 17:00
Categorie: Stiri Mondene
ProTV, logo

Luna octombrie a fost pentru PRO TV cea mai buna luna octombrie din istoria masurata a televiziunii, depasindu-si propriul record, stabilit in 2003.

Astfel, cota de piata medie obtinuta de PRO TV in prime time in aceasta luna, la nivelul publicului comercial, a fost cea mai buna din lunile octombrie din istoria statiei, atingand 25.3%, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat 15.4%.

“Fiecare grila, fiecare luna, saptamana sau zi inseamna pentru noi pasiune, foarte multa munca si programe pe care romanii le prefera. Si anul acesta, grila de toamna PRO TV este puternica si ofera telespectatorilor continutul pe care acestia il asteapta, de la serile culinare marca MasterChef, la emotia din Visuri la cheie, comedia din Las Fierbinti, serile in care doar vocea conteaza aduse de Vocea Romaniei, pana la actiunea, drama sau suspansul din Filmele PRO, cu care se incheie saptamana. Nu ne vom opri aici, deoarece telespectatorii sunt cei care ne motiveaza sa fim mai buni!”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV.

Programele din prime time care au condus in luna octombrie topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, apartin PRO TV.

1. Pe prima pozitie se situeaza Las Fierbinti cu cel mai nou sezon, cel cu numarul 8, care a obtinut o medie de 33.6% share si 14.2 puncte de rating.

2. Vocea Romaniei este urmatorul program din clasamentul preferintelor telespectatorilor, cu o medie de 31.3% cota de piata si 13.1 puncte de audienta, romanii alegand sa fie cu ochii pe Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Moga in lupta pentru cele mai bune voci ale Romaniei, sub bagheta lui Pavel Bartos.

3. Visuri la cheie ocupa pozitia trei in preferinte, cu 28.4% cota de piata si 11.6 puncte de rating.

4. MasterChef este in luna octombrie pe locul patru, cu 24.5% cota de piata si 10.1 puncte de rating, telespectatorii prinzand gustul competitiei in serile de luni si marti.

5. Locul cinci este ocupat de Filmul PRO de sambata, cu o medie de 24.2% share si 9.6 puncte de audienta, cu titluri de top, precum Homefront: Orasul fara Legi,Justitie pe cont propriu, Legenda calaretului singuratic, Total Recall: Memorie Programata si Un asasin nemilos.

Urmatoarele pozitii in topul lunii octombrie apartin Filmului PRO de duminica, Vremea, Stirile din Sport, Stirile PRO TV si filmul de joi ocupa urmatoarele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor.

Saptamana perfecta continua la PRO TV cu o combinatie de programe apreciate de telespectatori, continut de calitate, productii consacrate dar si formate noi. Spectacolul stirilor, productii de calitate si cele mai bune filme se vor vedea, in continuare, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO