Jim Carrey, achitat în procesul în care era acuzat că e responsabil de moartea iubitei sale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Jim Carrey - Getty Images

Actorul Jim Carrey a fost achitat de acuzația de ucidere din culpă, în procesul deschis de familia fostei iubite Cathriona White, care s-a sinucis cu o supradoză de medicamente.

 

Fostul soţ al femeii, Mark Burton, şi mama ei, Brigid Sweetman, l-au dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l pe star că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide.

Potrivit instanţei, Jim Carrey nu a jucat un rol în sinuciderea fostei sale iubite și toate acuzațiile împotriva lui au fost retrase, relatează Daily Mail.

Pe lângă acuzaţia că Jim Carrey i-a dat lui White droguri care au dus la moartea ei, Burton şi Sweetman au spus că starea ei psihică a fost afectată şi de faptul că a contactat boli cu transmitere sexuală de la Carrey. Mama Cathrionei a susţinut că actorul a îmbolnăvit-o cu trei boli cu transmitere sexual, printre care herpes genital.

Cu toate acestea, avocaţii lui Jim Carrey au reuşit să demonstreze că fosta iubită avea boli cu transmitere sexuală înainte de a-l cunoşte pe Jim, cerând în instanţă rezultatele analizelor fostei sale iubite, din perioada în care nu erau împreună. Astfel, se pare că documentele din 2011 care arătau că tânăra nu suferea de nicio boală venerică au fost falsificate.

Cathriona White a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles, pe data de 28 septembrie 2015, la vârsta de 30 de ani, iar în urma autopsiei au fost descoperite în organism cantităţi mari de medicamente, printre care un amestec puternic de droguri şi pastile anti-inflamatorii. O parte din medicamente erau ale lui Jim Carrey.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO