Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon, din nou împreună pe platourile de filmare


Ultimul update: Sambata 02 Noiembrie 2019 11:11
Data publicarii: Sambata 02 Noiembrie 2019 09:46
Categorie: Stiri Mondene

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon şi-au dat din nou întâlnire pe platoruile de filmare. Ultima dată au făcut-o acum aproape două decenii, în celebrul serial Friends.

Şi de această dată este vorba tot de o producţie de televiziune, care a avut premiera aseară la Londra.

Cel mai nou serial care le are în prim plan pe cele două îndrăgite actriţe se numeşte "The Morning Show". Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon sunt gazdele unui matinal, al cărui prezentator a fost concediat în urma unui scandal sexual.

Fosta soţie a lui Brad Pitt revine pe micile ecrane pentru prima dată după serialul „Friends", care s-a încheiat la sfârșitul anului 2004. Dar sunt tot mai multe zvonuri că va avea o continuare.

De altfel, prima dată când cele două vedete au colaborat împreună a fost în serialul "Friends", când Reese a apărut în două episoade, interpretând-o pe sora lui Rachel. În noua producţie de televiziune, "The Morning Show", simpaticele actriţe sunt şi co-producătoare executive.

De curând Reese i-a dat sfaturi regizorale şi lui Kim Kardashian. Soţia lui Kanye West a vrut să-i aducă actriţei un omagiu pentru rolul pe care l-a făcut acum 18 ani în filmul Blonda de la Drept. Aşa că de Halloween, s-a costumat în celebrul personaj.

Poza postată de Jennifer Aniston care i-a blocat contul. A strâns milioane de aprecieri
Întâlnire secretă între Brad Pitt și Jennifer Aniston. Unde au fost cei doi
Jennifer Aniston, surprinsă în costum de baie la 50 de ani. Şocul trăit de fanii vedetei. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO