Gestul făcut de Ed Sheeran pentru o fană care suferă de cancer în stadiu terminal

Ultima actualizare: 28-08-2019 15:11
Ed Sheeran si Sians Reed
Facebook.com

Cântăreţul Ed Sheeran i-a îndeplinit o ultimă dorinţă unei adolescente cu o tumoare cerebrală inoperabilă.

O adolescentă britanică cu o tumoare cerebrală inoperabilă a bifat un alt vis de pe lista ultimelor sale dorinţe atunci când l-a întâlnit pe cântăreţul Ed Sheeran, relatează miercuri Press Association.

Sian Reeds, din oraşul Portsmouth, Anglia, l-a cunoscut pe Ed Sheeran atunci când a participat la concertul vedetei britanice din Leeds, cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani.

Tânăra a fost diagnosticată cu gliom pontin intrinsec difuz, un tip agresiv de tumoare canceroasă care se formează în trunchiul cerebral, în timpul unui control de rutină la ochi anul trecut.

Din cauza localizării tumorii, operaţia nu a fost o opţiune şi Sian a urmat şedinţe de chimioterapie timp de şapte săptămâni la Londra.

După ce a primit diagnosticul, ea a scris o listă cu ultimele lucruri pe care doreşte să le facă, inclusiv să fie îngrijitor la o grădină zoologică pentru o zi, să facă skydiving şi să-l vadă pe Ed Sheeran în concert.

Astfel, Sian a fost invitată în culise la turneul mondial "Divide" al superstarului, unde a vorbit şi a făcut mai multe fotografii cu Ed Sheeran.

Ea a fost dusă apoi într-o zonă specială pe o platformă înălţată, de unde a urmărit concertul împreună cu familia ei.

Adolescenta este fană a musicalurilor şi a mers să vadă unul în fiecare săptămână, pe când se afla la Londra pentru tratament.

Următoarea dorinţă de pe listă este să meargă într-o excursie cu familia în parcul tematic Alton Towers la sfârşitul acestei săptămâni

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO