Filmul „În Slujba Poporului”, cu Volodimir Zelenski în rolul principal, disponibil acum pe VOYO!

Ultima actualizare: 25-04-2022 12:11
zelenski, film, voyo
voyo.ro

Ce se întâmplă atunci când un om obișnuit, dar cinstit, este ales președinte? „În Slujba Poporului” („Servant of the people”) este filmul de comedie care răspunde la această întrebare.

„În Slujba Poporului 2” este un film ucrainean de comedie politică lansat în 2016, bazat pe serialul de televiziune „În Slujba Poporului” cu Volodimir Zelenski (actualul președinte al Ucrainei), realizat și distribuit de Studio Kvartal 95, care a produs și serialul.

Filmul este acum disponibil pe VOYO.

Filmul a fost regizat de Aleksey Kiryushchenko și îl are în rolurile principale pe Zelenski, care a fost și producător al filmului, alături de Anastasia Chepelyuk și de Evgeniy Koshevoy și Stanislav Boklan, care revin în distribuție. Lansat între primul și al doilea sezon serialului, filmul urmărește eforturile președintelui Vasili Goloborodko (Zelenski) de a învinge un grup de oligarhi adversari și de a adopta reforme politice pentru ca Ucraina să devină eligibilă pentru ajutorul financiar al FMI.

Rolul lui Zelenski, atât în serialul TV, cât și în film, este creditat ca fiind cel care l-a ajutat să câștige voturile la alegerile ucrainene din 2019.

Filmul îl are în centru pe Vasili Petrovici Goloborodko (interpretat de Volodimir Zelenski), un profesor de liceu a cărui vociferare despre corupția din Ucraina a devenit virală și l-a catapultat în poziția de președinte al Ucrainei în timpul primului sezon al serialului.

Având loc după evenimentele din primul sezon, filmul urmărește încercarea lui Goloborodko de a combate inflația din țara sa, în parte prin obținerea unui ajutor financiar pentru Ucraina de la FMI. Ajutorul vine cu condiția ca anumite reforme să fie făcute, dar eforturile lui Goloborodko de a promulga reformele sunt împiedicate de un grup de oligarhi care își folosesc influența pe care o au asupra Verkhovna Rada pentru a interveni în planurile sale.

Goloborodko face echipă cu fostul prim-ministru Iuri Ivanovici Chuiko, pe care președintele ajutase anterior să-l încarcereze, pentru a combate oligarhii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO