Elena Basescu a povestit cum s-a schimbat dupa ce a nascut. "Am slabit 16kg. Beau trei beri pe zi - fara alcool"

07-03-2014 19:01


Bunicul Traian Basescu are toate motivele sa fie fericit. Pe langa Sofia Anais, fata lui Elena isi mai doreste doi copii. Mai ales ca acum nu i se mai pare complicata meseria de mama.

Elena si Bogdan se declara cea mai fericita familie si amandoi cred ca este o experienta minunata sa fii parinte. La 33 de ani, Elena i-a povestit lui Catalin Maruta cat de mult s-a schimbat de cand este mama.

"Toti apropiatii spun asta si parintii mei spun ca m-am schimbat foarte mult si am devenit si mai calma, si mai echilibrata si mai intelegatoare si mai permisiva cu cei din jur."

A recunoscut fara rusine ca in timpul sarcinii a luat 20 de kg. De 16 a scapat usor, pentru ca micuta Sofia Anais a tinut-o treaza noapte de noapte in primele 3 luni. De regim de slabit nici nu s-a pus problema.

"In perioada in care am alaptat, mama mea mi-a adus mancare in fiecare zi, mancare bogata in proteine, pentru a-mi stimula lactatia. Am inceput sa beau trei beri pe zi dupa ce am nascut. Bere fara alcol, trei beri pe zi, si este adevarat ce se spune ca stimuleaza lactatia", a povestit Elena Basescu.

Nu ii este usor nici acum. Micutei Sofia Anais ii cresc dintisorii. Chiar si asa nici ea si nici Bogdan nu se gandesc sa angajeze o bona.

"Eu am grija de ea, intre plen si birou, ma ajuta si Bogdan pentru ca a fost si Bogdan la Bruxelles cu mine si cat timp vorbesc eu in Parlament, Bogdan se plimba cu caruciorul. Ne-am dorit atat de mult un copil si vrem sa il avem tot timpul langa noi, nu vrem sa fie crescut de altcineva. Ne-a intarit foarte mult si relatia, mi-a responsabilizat si sotul foarte mult"

Primesc insa ajutor din plin de la mama lui Bogdan, soacra Elenei dar mai ales de la Maria Basescu, sotia presedintelui, care zilnic isi scoate nepotica la plimbare. Topit dupa Sofia Anais este si Traian Basescu.

Elena si sotul ei Bogdan nu vor sa se opreasca aici. Isi doresc trei copii .

Pe de alta parte, Traian Basescu asteapta nepotei si de la fata lui cea mare, Ioana. Nu se stie cand va fi momentul insa Elena spera sa fie si ea o matusa la fel de buna pe cat este sora ei, care zilnic ii cumpara jucarii si hainute Sofiei Anais.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO