DJ Sergey, mostenire de un miliard de euro de la unchiul din Germania


Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2012 11:42
Data publicarii: Luni 27 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Perplex si neincrezator! Asa a ramas un tanar basarabean, student la jurnalsim si DJ ocazional, cind a aflat ca unchiul din Germania i-a lasat mostenire aproape un miliard de euro.

Inainte sa moara, unchiul lui Sergey Sudev a dispus ca tanarul sa fie trecut de urgenta in testament, ca unic mostenitor. Dupa moartea unchiului, avocatii acestuia l-au cautat pe nepot pentru a-i da vestea. Cind au batut la usa casei sale din oraselul Komrat, lui Serghei i s-au taiat picioarele. Ba chiar a crezut ca e victima unei farse. 

Baiatul stia ca unchiul nu duce lipsa de nimic, dar stilul de viata al acestuia nu sugera in niciun fel ca averea ii este chiar atit de mare. Concret,  averea de 950.000.000 de euro consta in bani, conturi substantiale, bijuterii si proprietati.

In pofida subitei sale schimbari de statut social, Sergey e hotarit sa-si termine studiile. O decizie foarte inteleapta  mai alea ca umbla vorba ca generosul sau unchi ar fi avut o fata nelegitima. Pina una alta, viitorul jurnalist isi pierde o multime de timp  pentru a scapa de puzderia de oameni, cunoscuti sau nu, care vin sa-i ceara bani cu imprumut.

Mostenirea  picata peste noapte face din Sergey unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova, unde salariul mediu este de 270 de euro. Bugetul de stat al Republicii Moldova a fost in 2008 de 415.000.000 de euro.

Cert este ca Sergey o sa fie vanat de acum incolo nu de datornici, ci si de femei, dornice sa aiba alaturi un barbat si destept, si bogat. Tu cum l-ai seduce pe cel mai bogat moldovean?

VIDEO PROTVPLUS.RO