Premieră pentru Giorgio Armani. Noua colecție, prezentată la Milano cu sala goală

Ultima actualizare: 24-02-2020 09:37
modă
Pro TV

Efectele epidemiei de coronavirus s-au resimţit şi la Săptămâna Modei de la Milano.

După ce mai multe persoane din oraş au fost diagnosticate cu temutul COVID 19, designerul Giorgio Armani a luat o decizie de ultim moment, ca măsură de precauţie.

A ales să îşi ţină prezentarea cu uşile închise, în faţa unor scaune goale.

În schimb, Dolce & Gabbana şi Philipp Plein şi-au etalat noile creaţii pentru toamnă-iarnă conform programului stabilit iniţial.

Giorgio Armani a ales să nu-şi pună oaspeţii în pericol în timpul evenimentului său. Aşa că, pentru prima dată în cei 45 de ani de când există renumita case de modă, prezentarea s-a ţinut în faţa unei săli goale.

Ţinutele purtate de manechine au putut fi urmărite doar pe internet, pe site-ul oficial al casei de modă. Pentru viitorul sezon rece, Armâni propune ca şi culori în tendinţe negru, gri şi ciclam.

Designerul Laura Biagiotti a recurs la aceeaşi soluţie pentru prezentarea programată la Săptămâna Modei de la Milano, iar brandul Moncler a anulat-o complet.

În schimb, casa Dolce&Gabbana a mers pe programul clasic stabilit pentru eveniment, în ciuda temerilor legate de coronavirus.

Hainele create de Domenico Dolce şi Stefano Gabbana pentru viitorul sezon rece sunt preponderent în nuanţe de alb şi negru.

Pentru o iarnă friguroasă, designerii italieni readuc în trend jampierele de lână.

Spectacol total la Milano a făcut şi designerul Philipp Plein.

Cântăreţul Tyga a fost invitatul de onoare al evenimentului, susţinând un concert pe podium, în timp ce modelele defilau în jurul său.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO