Cum arată de fapt „asistenta” care a tratat pacienții cu Covid-19 în lenjerie intimă. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 24-05-2020 07:42
asistenta
vk.com

O presupusă infirmieră dintr-un spital COVID-19 din Rusia, în care erau internați doar bărbați, a fost sancționată pentru că i se vedea lenjeria intimă sub combinezonul de protecție care era extrem de transparent.

Tânăra are 23 de ani și este de fapt medic, cel mai probabil rezident, dată fiind vârsta.

Ea a absolvit Universitatea de Ştiinţe Medicale din Riazan, în Rusia.

În urma primelor fotografii viralizate pe internet, s-a cerut ca tânăra de 23 de ani să fie pedepsită pentru gestul său, însă la scurt timp a primit un rol de model pentru lenjerie intimă, transmite Daily Mail.

Poza a devenit virală după ce un pacient a postat fotografia pe rețelele de socializare, adăugând că nu are de ce să facă reclamație.

Vezi imaginile în Galeria Foto.

Dar șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe presupusa asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.

Tânăra  a mai fost acuzată că este „prea sexy”, purtând doar combinezonul transparent.

Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional Tula, aflat în apropiere de Moscova, că nu și-a dat seama că halatul pe care îl purta, atunci când trata pacienții infectați cu coronavirus, este atât de transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele privind uniforma medicală”.

Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”, dar mai târziu au afirmat că are un „costum de înot” sub halat.

Nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale acțiunii discplinare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO