Cum arata la 30 de ani dupa filmari pustiul care vedea fantone din filmul The Shining. FOTO

Dată publicare: 07-10-2013 17:25
Dată actualizare: 10-10-2013 06:55


The Shining

Desi au trecut mai bine de 30 de ani de cand a aparut pe ecrane, The Shining, care l-a avut in rolul principal pe Jack Nicholson, ramane pentru fanii genului horror un film de referinta.

Iar pe parcursul acestor trei decenii multi s-au intrebat ce s-a intamplat cu pustiul care l-a interpretat atunci pe Danny Torrence, baiatul care avea abilitati paranormale si era capabil sa vada evenimente sau personaje din trecut si viitor, inclusiv fantomele care bantuiau un hotel, relateaza New York Daily News.

Parerea generala a fost aceea ca Dan Lloyd, numele real al actorului, a fost afectat de experienta pe care a avut-o la doar 5 ani, atat cat avea cand a jucat in The Shining.

Insa realitatea este alta; Dan a avut o viata cat se poate de normala. Acum in varsta de 40 de ani, este casatorit, are sase copii si nu are puteri supranaturale sau regrete. “Am o viata cat se poate de normala”, spune el in primul interviu acordat de cand nu mai este copil-vedeta.

A mai aparut intr-un singur film dupa The Shining in care a avut un rol mic, dupa care a plecat de la Hollywood si si-a continuat scoala. In facultate a lucrat ca vanzator, tractorist si muncitor la o ferma de porci.

Acum, Dan este profesor de biologie la un liceu din Louisville.


 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO