Armand Assante iubeste Transilvania: "Unul din cele mai frumoase locuri din lume". A realizat al doilea film in Romania

Ultima actualizare: 24-07-2016 07:39

Dupa Nicolas Cage, Sharon Stone sau Jean Claude Van Damme, un alt actor mare de la Holywood filmeaza in Romania.

Armand Assante spune ca s-a indragostit de locurile minunate din Transilvania si Moldova, unde a lucrat la pelicula "The Wanderers". Un proiect romanesc realizat la noi in tara si regizat de Dragos Buliga.

Este ultima zi de filmare a productiei The Wanderers, in care il vom vedea in rolul principal pe Armand Assante. Actorul cu peste 120 de pelicule si un premiu Emmy interpreteaza un faimos vanator de fantome si vampiri. Actiunea se petrece intr-un sat din Transilvania, insa unele scene s-au filmat si la Dofteana, in Bacau.

Armand Assante: "Am fost uimit de Transilvania. E unul din cele mai frumoase locuri din lume. Are o frumusete profunda. Cred ca turismul romanesc ar exploda, mai ales daca acest film ar deveni o serie si s-ar filma aici."

Si nu este prima data cand actorul vine la noi in tara. The Wanderers este a doua pelicula romaneasca in care joaca, dupa California Dreamin, in 2007.

Armand Assante: "Am tot venit in Romania in ultimii 60 de ani si cunosc destul de bine cultura si oamenii de aici. Aveti o istorie incredibila, sunt mandru de romani, au trecut prin multe incercari..."

Armand Assante joaca impreuna cu Razvan Vasilescu si Raluca Aprodu, dar si alaturi de Lior Ashkenazi, un actor israelian.

Lior Ashkenazi: "Sa stii ca ne-am distrat destul de mult la filmari. Am citit scenariul, mi-a placut foarte mult. M-am intalnit cu Armand in New York, am vorbit de el si chiar ne-am simtit bine."

Scena in care Armand Assante apare intr-un bar din centrul Bucurestiului este extrem de importanta, pentru ca lanseaza practic toata actiunea filmului. Se intalneste cu un jurnalist, interpretat de celebrul actor israelian Lior Ashkenazi, care il convinge sa mearga in Transilvania, sa investigheze misterul unei crime sangeroase.

Octav Gheorghe, scenaristul filmului: "Cred ca am venit cu un alt unghi de a vedea povestile astea inspaimantatoare, cred ca are mult umor, cred e un film cu sperieturi mai relaxat ca altele, e mult despre personaje, despre prietenie, un grup intr-o calatorie care le va schimba destinele."

Dragos Buliga, regizor: "Avem mari asteptari, e altceva, tintim international cu el, sper sa faca treaba buna si in Romania. Din pacate, in Romania sunt putine cinematografe. Ar trebui sa apara in primavara, dupa ce va merge prin festivaluri."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO