Ce a găsit Rareș Năstase la biroul de parlamentar din Caracal al deputatului PSD Iordache

Ultima actualizare: 06-08-2019 16:14

Corespondentul Pro TV Rareș Năstase a fost în Caracal să vadă cum își primește deputatul PSD Florin Iordache alegătorii, însă ... tot ceea ce a găsit jurnalistul a fost dezinteres, uși închise și lipsă de respect.

”Tu știi ce mai face parlamentarul tău? Mergi și vezi! Noi am trecut pe la Caracal, să vedem cum își primește Florin Iordache alegătorii.

Îl știți, făcea gesturi obscene cu ambele mâini prin Parlament. Iată cum îi tratează și pe plan local, pe oamenii pe care îi reprezintă. Dezinteres, uși închise, lipsa de respect. Bătaie de joc! Se întâmplă în județul unde se vorbește mai mult că oricând de clanuri, de legături între lumea interlopă și politicieni, de nepotismele care domină instituțiile locale. De oameni care asista de ani de zile la un păienjeniș de interese și corupție. Să-i facem și să le facem cunoscută activitatea, dacă se poate numi așa.” - spune Rareș Năstase.

Florin Iordache are două cabinete de parlamentar, în calitate de deputat PSD de Olt: unul este la Balș, iar celălalt la Caracal.

Ambele cabinete sunt închise, nu au program de funcționare și nimeni nu știe când poate fi găsit deputatul Iordache, deși acesta este plătit din bani publici exact pentru această activitate.

Și la Balș și aici în Caracal nu am găsit niciun program afișat, nu poți ști în ce zi a săptămânii se întâlnește cu alegătorii. Oamenii nu prea știu, pentru că îl văd foarte rar și aici și la Balș, unii dintre ei ne-au spus să mergem de aici la Balș pentru că acolo ar avea activitate și invers de acolo de la Balș am fost trimiși aici la Caracal.

Nu este niciun program afișat. Oamenii de asta au nevoie, de un program afișat, pentru că în funcție de acel program se pot întâlni cu alesul lor și pot vedea și la ce proiecte lucrează pentru ei sau pot să depună sesizări dacă au anumite probleme.

Sunt obligați prin lege să aibă un program afișat, pentru că pentru fiecare dintre aceste cabinete parlamentarii noștri primesc o remunerație, o sumă lunară plătită de către statul român, pentru că ei își desfășoară activitatea în teritoriu. Ori .. ce activitate lunară să ai dacă tu ai mereu o ușă închisă și niciun program? De unde să știu eu, ca cetățean al acestui oraș ce program are alesul meu? Când mă pot întâlni cu el?” - mai spune Rareș Năstase, care lucrează la noi materiale jurnalistice, ce vor fi difuzate în septembrie la PRO TV, în cadrul noului sezon al emisiunii ”România, te iubesc!”.

Cumpănașu cere audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope

 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat că depune marți la Parchetul General o solicitare pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din județ.

El sublinază faptul că, potrivit atribuțiilor, parlamentarii sunt reprezentanții cetățenilor ”și au obligația ajutării acestora, dar și cunoașterii problemelor din circumscripție.”

Parlamentarii la care face referire unchiul Alexandrei sunt senatorul Renica Diaconescu (PSD), senatorul Paul Stănescu (PSD), deputatul Dan Ciocan (PSD), deputatul Florin Iordache (PSD), deputatul Marius Ionel Iancu (PSD), deputatul Alexandru Stănescu (PSD), deputatul Mihai Nita (ALDE) și deputatul Gigel Știrbu (PNL).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO