Paul Stănescu afirmă că a fost chemat la DNA să dea o declaraţie în calitate de martor

Ultima actualizare: 28-10-2019 16:09
Paul Stănescu
Agerpres

Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat luni că a fost chemat la DNA pentru a da o declaraţie în calitate de martor, într-un dosar legat de un proiect al Consiliului Judeţean Olt din perioada 2011 - 2012.

"Am dat declaraţie, ne-am strâns mâna şi am plecat. Atât", a spus fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, la Palatul Parlamentului, întrebat pentru ce a fost convocat la DNA.

Potrivit Agerpres, el a adăugat că a stat doar 10 minute, întrebările care i-au fost puse au fost generale, iar declaraţia a dat-o în calitate de martor.

"Probabil că există un denunţ, ceva sau eu ştiu ce, într-un proiect, proiect vechi, cred că din 2011, 2012, de la Consiliul Judeţean. Era un proiect chiar cu bani de la fonduri europene, bani europeni", a menţionat el.

Stănescu a afirmat că a fost chemat pentru că în acea perioadă era preşedinte de consiliu judeţean.

"Eu nu am semnat nimic în legătură cu acest proiect", a spus acesta.

Senatorul PSD a mai afirmat că nu crede că această chemare a sa la DNA are legătură cu campania electorală, cu învestirea Guvernului Orban sau cu Laura Codruţa Kovesi.

"Cred că DNA trebuie să îşi facă datoria şi fiecare când suntem chemaţi să mergem să spunem ce avem de spus. Să nu facem speculaţii, nu are nicio legătură cu niciun guvern", a menţionat Stănescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO