Cele mai bune glume despre "Ziua Izabellei". Cu cat se vinde un bilet la "petrecerea anului" pe tocmai.ro


Ultimul update: Vineri 16 Ianuarie 2015 07:02
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015 13:54
Categorie: Smart things
Ziua Izabellei

"Ziua Izabellei", evenimentul produs pe Facebook dintr-o eroare, a fost o provocare pentru romanii cu un simt ascutit al umorului. Internetul este plin de glume pe acest subiect, prezente chiar si pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis.

Astfel, la o postare a presedintelui de marti, 13 ianuarie, un utilizator a scris un comentariu prin care ii adreseaza acestuia urmatoarea intrebare: "Veniti la ziua Izabellei?".

Subiectul, devenit un viral pe internet, s-a produs dintr-o greseala a unei adolescente din Constanta, care nu stie foarte bine cum functioneaza reteaua de socializare Facebook. Astfel, in loc sa seteze data de nastere, aceasta informatie a aparut aparut ca un eveniment. VEZI AICI DETALII

"Evenimentul anului" a fost intens comentat si de utilizatorii www.stirileprotv.ro, care au aratat cat de bogata poate fi imaginatia lor.

Astfel, un utilizator a adaptat viralul inceputului de an in Romania la recentele evenimente tragice din Franta si a postat o imagine cu urmatorul text: "Je suis Izabella". Nu au fost uitate nici evenimentele politice romanesti recente si altcineva a creat un banner "Diaspora sustine Ziua Izabellei".

Personajele principale din filmele celebre au acum replici despre "ziua Izabellei", dar si oameni de stat controversati, cum ar fi Kim Jong-un. Evident, din peisaj nu avea cum sa lipseasca Chuck Norris.

Glume nu se fac doar pe site-urile de socializare... Pe cele mai mari pagini web de comert din Romania au aparut anunturi de vanzare pentru bilete la "cel mai mare eveniment al anului".

Astfel, pe tocmai.ro, un "bilet la ziua Izabellei" se vinde cu 150 de lei: "Vand Bilet la ziua de nastere a anului 2015. 12 scene, peste 300 de artisti. Te vei distra alaturi de zeci de mii de oameni. Pregateste- te pentru cea mai tare noapte a anului 2015."

FULLSCREEN
Cele mai bune glume despre "Ziua Izabellei". Cu cat se vinde un bilet la "petrecerea anului" pe tocmai.ro
  • /

Sursa: Pro TV