iLikeIT. Jocurile săptămânii

Dată publicare: 18-05-2018 08:28
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


George Buhnici vine cu recomandări de jocuri interesante pentru weekend.

Bonza Jigsaw

Bonza Jigsaw este primul joc de pe listă. Este vorba despre un puzzle interactiv, gratuit, cu diverse teme care sunt schimbate zilnic. Sunt mai multe moduri de a te juca, printre care Daily Puzzle - adică o rundă valabilă o singură zi. Vi se dau piesele, pe care trebuie să le aşezaţi apoi în poziţia corectă până când imaginea este completă. Sunt şi alte puzzle-uri disponibile, cu diverse imagini, clădiri, zone istorice sau animale.

2048

2048 este un alt joc simplu, în care toate căsuţele cu aceleaşi cifre trebuie suprapuse. Punctajul trebuie să fie cât mai mare şi ideal ar fi ca una dintre căsuţe să ajungă la numărul 2048. În Playstore şi Appstore există mai multe versiuni ale acestui titlu, dar toate sunt gratuite.

Sudoku

Sudoku nu mai are nevoie de nicio prezentare. Clasicul joc japonez este disponibil în mai multe versiuni şi pentru telefonul mobil. Regula jocului este că pe fiecare linie sau coloana cifrele să nu se repete. Sudoku este gratuit.

Find the Balance

Find the Balance este un joc de dexteritate. Trebuie să aşezaţi obiectele unele peste celalalte. Cu cât mai multe în echilibru, cu atât mai bine. Aşa treceţi şi la nivelul următor. Iar odată ce avansaţi, lucrurile pe care trebuie să le aşezaţi au forme tot mai ciudate, ca să facă jocul mai complicat. Find the Balance este gratuit pentru Android şi iOS.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!