Castelul lui Dracula, epicentrul petrecerilor de Halloween!

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:10

Salile si coridoarele sale au fost deschise celor mai curajosi dintre vizitatori. Calauza le-a fost insusi Vlad Tepes, ajutat de iele si vrajitoare.

In seara asta pentru prima oara dupa foarte multi ani Castelul Bran este deschis in noaptea de Halloween. Numarul de vizitatori a fost cu mult peste asteptari.
ALEX PRISCU, reprezentant Castelul Bran
Cei care au batut azi-noapte la portile Castelului Bran au fost mai intai speriati de ielele rele si apoi intampinati de Vlad Dracul.

Vizitatorii s-au plimbat prin camerele reci, au tresarit ingroziti la fiecare colt si au ascultat povesti inspaimantatoare.

La Bran localurile au pregatit pentru clientii lor petreceri cu specific de Halloween. Schelete, panze de paiajen si dovleci au colorat locurile, iar bucatarii au gatit meniuri neobisnuite.

Organizatorii din intreaga zona s-au gandit sa creeze, in cel mai mic detaliu, o adevarata atmosfera de groaza. Au reusit asta prin decor, muzica si personaje.

La munte, in acest weekend, n-au venit numai romani, ci si foarte multi turisti straini care au adus cu ei pentru petrecere cele mai inedite costume. Tot ei au umplut zilele acestea locurile de cazare si restaurantele de pe Valea Prahovei, asa ca hotelierii si proprietarii de pensiuni au toate motivele sa fie multumiti de existenta Halloween-ului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO