Romania, te iubesc! Mihai Necolaiciuc vorbeste despre hotiile din Ministerul Transporturilor

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Vineri 20 Aprilie 2012 20:00
Categorie: Stiri

"Romania, te iubesc!" v-a prezentat mecanismul prin care hotelul Astoria din Gara de Nord a fost executat pentru o suma ridicola.

Duminica, intr-o noua ancheta, veti vedea ca acest hotel a fost doar o bucatica dintr-o lunga lista de bunuri disparute din patrimoniul statului roman.

Emisiunea va propune un subiect, in care fosti ministri se "lovesc" in declaratii si in urma caruia se vor clatina scaunele unor oficiali.

Hotelul Astoria din Gara de Nord, terenuri in Baneasa sau Sinaia, trenuri de epoca de mare valoare vandute la fier vechi, sunt doar cateva din exemplele care au imbogatit oameni de afaceri in detrimentul statului.

In rolul principal, Societatea Feroviara de Turism. Infiintata in 2003-2004 compania a fost desprinsa din CFR si a cules activele cele mai valoroase.

Astazi, la aproape 9 ani de la infiintare, societatea se afla in faliment. Managementul defectuos dus de majoritatea directorilor care s-au perindat la conducerea companiei, 13 la numar, au dus la o situatie fara iesire.

In acelasi timp, incercarile noastre de a lua un interviu actualului ministru al Transporturilor au fost sortite esecului.

Acum cateva zile, dupa multe si indelungi solicitari, ministrul Alexandru Nazare ne-a trimis un comunicat in scris, evitand camera de filmat. Ni se precizeaza ca actuala conducere a fost demisa, iar datoriile societatii vor fi trecute la bugetul statului. Adica tot noi contribuabilii vom plati si aceasta paguba.

Romania, te iubesc, editie speciala de Paste: Oamenii sunt Lumina
Romania, te iubesc, editie speciala de Paste: Oamenii sunt Lumina
VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"