Duminica la "Romania, te iubesc!": Corporatistii care au trecut la cratita
Duminica, de Pasti, la “Romania, te iubesc!”, intram in bucatariile tinerilor care s-au saturat de fast food si si-au descoperit talentul nebanuit la tigaie!
Corporatisti cu gulere albe, care invart la serviciu sume cu multe zerouri, isi dezvaluie acasa adevarata fata: de bucatari. Pasionati de gadget-uri gastronomice de ultimul racnet, de gusturi exotice, sau pur si simplu animati de dorul de mama si bunica, tinerii generatiei fast food se intorc la cratita. Si pun suflet in bucatarie.
Cum e cozonacul cu 150 de oua, dupa o reteta veche de acum 100 de ani, sau dimpotriva, cat de fezabile sunt experimentele culinare bizare: gatitul sub vid, piureul de mazare cu menta sau visul de a gati pasare in piele de somon si oaie cu sorici, vedeti duminica, de la ora 18:00, la "Romania, te iubesc!".