Un copil vândut de către tată s-a reunit cu bunicul lui. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Martie 2018 16:12
Categorie: Stiri Diverse
bunic nepot

Un bunic din China s-a reunit cu nepotul său, care a fost victima traficului de carne vie, fiind vândut altei familii chiar de către tatăl său.

Zheng Zheng, în vârstă de un an şi trei luni, a fost vândut pe internet pentru suma de 37.000 de yuani, aproximativ 4.700 de euro, de către tatăl său în vârstă de 22 de ani. Bărbatul s-a reunit cu nepotul său pe 23 februarie, iar momentul emoţionant a fost filmat, relateză Daily Mail

Conform informaţiilor, Qian are doi nepoţi în vârstă de patru, respectiv un an şi trei luni. Se pare că soţia lui Qian a fost diagnosticată cu sindromul uremic, o afecţiune care duce, în timp, la insuficienţă renală. Ea a fost sfătuita de doctori să se opereze urgent, având nevoie de un transplat renal, intervenţia chirurgicală fiind singura posibilitate de vindecare.

Fiul lui Qian a fost nevoit să îşi dea demisia şi să se intoareca în oraşul natal pentru a avea grijă de mama sa şi de cei doi copii. Din cauza faptului că avea probleme financiare, acesta a recurs la gestul disperat de a îşi vinde fiul, pentru a obţine bani, fără ca familia să ştie.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

Doi români, condamnaţi pentru trafic de persoane în Irlanda de Nord. Pedeapsa primită
Orașul din România care a devenit un ”centru al traficului de migranți”
VIDEO PROTVPLUS.RO