Un bărbat și-a găsit tatăl natural, după 25 de ani, cu ajutorul rețelelor de socializare

Dată publicare: 12-02-2018 14:59
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


reuniune tata fiu anglia

Un bărbat din Anglia şi-a găsit tatăl biologic, după 25 de de ani, cu ajutorul reţelelor de socializare.

Daniel Baker, în vârstă de 38 de ani, a început căutările încă de la 15 ani, când a realizat că bărbatul pe care îl considera tatăl biologic era, de fapt, tatăl vitreg. După ani de zile, acesta l-a găsit pe tatăl său natural, Paul Baker, care era un fost pilot în armată, relatează Daily Mail

Acesta şi-a găsit tatăl pe LinkedIn, care i-a sugerat să caute detalii despre el. Daniel a declarat: "Paul Baker este un nume atât de comun. Am încercat toate variantele posibile. Înainte de existenţa internetului, era mult mai greu. Ştiam că acesta a fost militar, pentru că mama mea mi-a oferit câteva indicii.

Mi-a spus că într-o zi nu a mai sosit acasă, iar în cele din urmă s-a căsătorit cu o femeie din Canada şi a renunţat la cariera de militar. I-am căutat numele pe LinkedIn, iar în Canada am găsit un singur bărbat care purta acest nume".

Până la urmă, Daniel i-a găsit numărul de telefon şi l-a contactat. "Am sunat şi a răspuns. L-am întrebat: Eşti tatăl meu? Doar atât am putut să îl întreb. Mi-a răspuns că ar putea fi tatăl meu şi m-a întrebat cum mă numesc. Apoi, m-a întrebat dacă pe fratele meu îl cheamă Lee. I-am confirmat acest aspect şi mi-a răspuns că într-adevăr era tatăl meu", a adăugat bărbatul.

Cei doi au dialogat timp de o oră. Daniel a aflat că tatăl său, care a pilotat elicoptere în armată, l-a căutat ani la rândul când acesta locuia în Germania, alături de mama şi tatăl său vitreg, fost militar la rândul lui.

În decembrie anul trecut, Daniel a zburat până în Canada pentru a-şi cunoaște tatăl. El a spus: "Am aterizat şi am alergat spre el, iar oamenii aflaţi pe aeroport se holbau la noi, în timp ce strigam unul spre celălalt".
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO