Un avocat și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce avionul era în picaj

24-10-2017 09:25

Cerere in casatorie in avion

Chris este un tânăr care a ales să-și surprindă iubita într-un mod unic și a ales să facă pasul cel mare imediat după ce avionul era în picaj.

De profesie avocat, bărbatul a planificat cu lux de amănunte cererea în căsătorie. În timp ce se îndreptau spre Bali, într-un avion al companiei AirAsia, aeronava a început să piardă altitudine, fapt ce a condus la căderea măștilor de oxigen.

În timp ce ceilați pasageri s-au poziționat bine în scaun și erau panicați, tânărul a decis să profite de moment și și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie.

„Din fericire a zis da”, a mărturisit fericit tânărul.

„Când am ajuns la sol am mai întrebat-o pentru a mă asigura”, glumește tânărul.

Cuplul zbura de la Perth la Bali, o rută care dureaza de obicei mai puțin de patru ore.

Cu toate acestea, la 25 de minute după decolare, o "problemă tehnică" a froțat pilotul să se întoarcă de urgență în Sydney.

Deodată, avionul a început să piardă altitudine și să se îndrepte violent spre sol.

Din fericire, căpitanul a reușit să aterizeze în siguranță, lăsând tânărul cuplu să se logodească în Bali.

"Îi felicităm pe piloții noștri care au reușit să aterizeze în siguranță și că au respectat procedura standard de operare", a declarat Căpitanul Ling Liong Tien, șeful de securitate al AirAsia Group.

"Suntem pe deplin angajați în ceea ce privește siguranța pasagerilor și a echipajului nostru și vom continua să ne asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de siguranță".

AirAsia le-a transmis scuze pasagerilor "pentru orice inconvenient cauzat."

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO