A fost o noapte de pomină pe Litoral, la fel ca-n vremurile bune. La Mamaia s-a dansat în cluburi pline până la refuz, iar toate mesele erau rezervate încă de acum o săptămână.

Și în stațiunea tineretului au răsunat petrecerile și concertele. La Costinești s-au strâns în noaptea de sâmbătă spre duminică peste 25.000 de turiști.

În stațiunea Mamaia, forfota a început în jurul prânzului, când parcările cluburilor exclusiviste au devenit neîncăpătoare pentru sutele de mașini. Startul distracției s-a dat la amiază.

Sunt cel puțin 2.000 de tineri care se bucură în această seară de muzică bună, mâncăruri alese și băuturi fine. Cei mai mulți dintre ei și-au făcut rezervare încă de săptămâna trecută. Clubul este plin la capacitate maximă așa că nicio șansă să mai găsiți mese libere.

Oaspeții au sărbătorit cu șampanie deschiderea sezonului. Pe care au servit-o cu fructe de mare, gătite cu măiestrie de chefi bucătari.

Atmosfera a fost animată de DJ celebri, jocuri de lumini și dansatori.

Codin Maticiuc, actor: „Eu sunt fan 1 Mai, mi se pare o tradiție extraordinara a noastră, vin în fiecare an. Cred că în 21-22 de ani am ratat unul. Nu aveam ce să fac, eram în Miami. Sunt înnebunit după chestia asta."

Fără îndoială Costinești este revelația acestui debut de sezon estival. Peste 25 de mii de tineri au ales să petreacă aceste zile aici la festivalurile care se desfășoară pe plajă.

Selly, vlogger: ,,Acum s-a născut un nou loc unde tineretul merge în numere nemaiîntâlnite până acum".

Concertele au început la ora 16 și s-au terminat la ivirea zorilor.

George Carabelea: „Aș putea să spun că nu mai este un eveniment este deja un fenomen și let's have a party.”

Tânăr: „Este cel mai tare festival. Oamenii aștia sunt idolii mei, sunt idolii noștrii din copilărie.

Tânăr: ,,Mă simt foarte bine și cel mai mult îmi place că mulțimea este activă, toți știu versurile, artiștii sunt îndrăgiți este o atmosferă super tare.

Tânără: „Mi se pare că stațiunea tineretului a reînviat de vineri seară, pentru că iată câtă lume se bucură și cât tineret e aici. E fascinant.”

Duminică este ultima zi de vacanță, iar meteorologii anunță vreme frumosă, cu maxime de 20 de grade celsius.