Polițiștii britanici l-au plătit cu 10.000 de lire sterline pe un pedofil

Dată publicare: 09-08-2017 22:06
Dată actualizare: 14-08-2017 16:19


pedofil

Autorităţile britanice l-au plătit cu 10.000 de lire sterline pe un pedofil condamnat pentru a-i spiona pe alţi bărbați care participau la petreceri unde se întreţineau relaţii sexuale cu minore.

Poliţiştii l-au instruit pe cel care a agresat sexual copii să se infiltreze la petrecerile unde suspectau că fetele minore erau drogate şi abuzate, conform Metro

Pedofilul a primit în schimb aproape 10.000 de lire sterline, chiar dacă era trecut pe lista agresorilor sexuali, pentru că a drogat o minoră că mai apoi să cheme un alt bărbat să o violeze după ce a acesta a abuzat-o sexual.

Ancheta a avut loc pe o perioada de un an şi 9 luni. Totuşi, peste 20 de procurori şi avocaţi care au participat la acest caz şi-au pus problema dacă ar trebui să renunţe la acuzaţiile împotriva a zece bărbaţi, având în vedere statutul informatorului.

La câţiva ani după ce s-a petrecut fapta, bărbatul a fost instruit de către poliţişti să ia parte la investigaţia care implică exploatarea sexuală a copiilor din Newcastle, în 2014.

Se presupune că victimele respective erau ademenite de către acei bărbaţi cu cannabis, alcool şi un drog care se numea Mkat şi apoi întreţineau relaţii sexuale cu ele.

Sursa: Pro TV