O revistă din Rusia se folosește de manechine pentru a îi convinge pe tineri să vină la vot


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018 15:10
Categorie: Stiri Diverse
afis electoral pentru alegerile prezidentiale din Rusia

O revistă din Rusia a inițiat o campanie online în care apar manechine în lenjerie intimă în secţiile de vot, pentru a-i convinge pe tinerii ruşi să participe la votul pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc luna viitoare.

Se presupune că aceasta campanie online l-ar avantaja pe actual lider de la Kremlin, Vladimir Putin, să câştige primul scrutin al alegerilor, dacă se vor prezenta cât mai mulţi votanţi, conform The Sun

Campania a fost pusă la cale de revista Maxim din Rusia, care a refuzat să precizeze cine a cerut să fie folosită această strategie. Manechinele îmbrăcate în lenjerie intimă au fost surprinse în ipostaze lascive în secţiile de vot, pentru a-i determina pe tineri să meargă la vot.

Aceste poze sunt însoţite de mesaje precum: "Bine aţi venit în lumea adulţilor" sau "Ce se întâmplă în secţiile de vot, rămâne în secțiile de vot". Printre sloganuri, se număra "te aştept în cabină"-  in timp ce o tânără se îndreaptă către o cabină de vot- şi "îţi vreau votul"- în timp ce o femeie stă întinsă în pat

Redactorul-şef al revistei Maxim, Alexander Malenkov, a confirmat că publicaţia promovează alegerile prezidenţiale ca urmare a "unui proiect special" pentru un client a cărui identitate nu a fost dezvăluită.
 

Sursa: The Sun

Campanie înșelătoare pe Facebook, care are ca premiu un iPhone X
Avocat, ginerele unui oligarh rus, pus sub acuzare în dosarul Rusia - Trump
VIDEO PROTVPLUS.RO