Marcaje de neînțeles într-o intersecție din Timișoara. Șoferii fac glume pe Facebook


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2017 15:58
Categorie: Stiri Diverse
timisoara

Timișorenii sunt uimiți de marcajele din intersecția Bd. Republicii cu str. Jiul și pasajul cu același nume.

În timp ce primarul Nicolae Robu se pregătește de inaugurare, șoferii dezbat pe Facebook problema marcajelor din intersecție.

„Ce șotron au tras la Jiul”, „Nu sunt făcute pentru circulația rutieră, sunt semne făcute pentru extratereștri”, „E o hartă pentru comoara unor pirați”, „Robotul care le-a făcut era coordonat de sistemul de trafic management”, „Un muncitor pe coca și-a făcut de cap”, „Muncitorii au executat lucrarea conform planului, dar când inginerii l-au dat la print au uitat să dezactiveze layerele de utilități”, „E zonă de teste pentru sisteme fără șofer”, „Nu spun că intersecția e ciudată, dar am trecut pe acolo și i-am văzut pe Fox Mulder și Dana Scully cercetând zona”, „Legende locale spun că-n următoarea carte a lui Dan Brown, Robert Langdon va găsi Graalul folosindu-se de marcajele din fața Pasajului Jiul”, „Festivalul Street Art Timișoara continuă cu lucrarea din intersecția Bv. Republicii cu str. Jiul” sunt doar câteva dintre comentariile care circulă pe Facebook, scrie tion.ro.

Pasajul Jiul a fost inaugurat de primarul Timișoarei duminică, la ora 14.

Reprezentanții Poliției Rutiere anunță că vor face verificări în intersecția de la Pasajul Jiul. Polițiștii vor verifica dacă marcajele trasate corespund cu planșa primită pentru exemplificare.

Sursa: Pro TV

Transport în comun, blocat din cauza unei mașini. Cum a parcat o șoferiță din Arad. VIDEO
Bărbat lovit pe trecerea de pietoni, în Brăila. Accidentul a fost filmat
VIDEO PROTVPLUS.RO