Incendiu izbucnit la Politehnica Bucureşti, cu degajări mari de fum din clădirea Rectoratului

16-02-2021 17:43


ISU Bucureşti-ILfov

Pompierii din Bucureşti au intervenit, marţi, la un incendiu izbucnit la Politehnica Bucureşti. Au fost degajări mari de fum din clădirea Rectoratului, fără a se vedea flacără.

UPDATE: Incendiul a fost stins. Pompierii au transmis că s-a manifestat la o cameră tehnică din subsolul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri.

Reprezentanţii Universităţii Politehnica din Bucureşti afirmă că, din informaţiile pe care le deţin, incendiul a fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii Rectoratului, care s-a defectat, fără avea însă flacără deschisă, dar cu degajarea unei cantităţi importante de fum.

"Din informaţiile pe care le avem în acest moment, incendiul a fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii Rectorat a UPB. Acesta s-a defectat, fără avea însă flacără deschisă, dar cu degajarea unei cantităţi importante de fum", se arată într-un comunicat de presă al UPB.

ISU Bucureşti-ILfov a intervenit, marţi, la un incendiu izbucnit la Politehnica Bucureşti. Au fost alertate zece autospeciale, transmite News.ro

”Sunt degajari mari de fum, nu sunt persoane surprinse”, au transmis pompierii, precizând că nu se văd flăcări.

Potrivit primelor date, incendiul s-a produs la subsolul clădirii.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO