Imagini emoționante: un băiețel de 2 ani își ia "la revedere" de la tatăl decedat la 33 ani


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 22:09
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 21:48
Categorie: Stiri Diverse
Un băiețel își ia

O mamă a făcut publice imagini emoționante cu fiul ei de 2 ani care își ia "La revedere", cântând, de la mormântul tatălui său, pierit la vârsta de 33 de ani.

Darren Langton a murit subit la doar 33 de ani, din cauze necunoscute, lăsând în urmă o soție neconsolată și pe fiul lor de doar un anișor.

Bărbatul a decedat, în octombrie 2017, la doar trei zile după ce fiul lui, Harvey, a împlinit un an.

Mai multe imagini în galeria foto

De atunci, în fiecare duminică, mama și fiul merg la mormântul lui Darren, scrie The Mirror.

Jessica Pillinger, care locuiește în Bournemouth, Dorset, spune că a ales să împărtășească înregistrările și fotografiile făcute cu ocazia vizitelor lor la cimitir pentru a arăta că cei mici nu înțeleg pe deplin ce înseamnă moartea.

Neînțelegând ce înseamnă acea piatră de mormânt, Harvey îi arată tatălui care sunt mașinuțele lui preferate, se joacă cu ele pe mormânt și îi cântă tatălui cântecele, povestește Jessica.

"Deși aș vrea să spun că este un sentiment plăcut să-l văd jucându-se astfel, este de fapt sfâșietor pentru că îmi dau seama ce relație ar fi putut să aibă ei doi. De aceea am decis să fac aceste fotografii și filmulețe, pentru a-I arăta cum s-a implicat atunci când va fi mai mare. Cred că filmulețul arată realitatea multor micuți ca el. Chiar dacă și-au pierdut un părinte, îl au totuși pe celălalt. Se poate vedea că el este bine. Știe că tatăl lui nu mai e cu el, însă nu știe că este decedat", a mărturisit tânăra mama.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Imagini emoționante: un băiețel de 2 ani își ia "la revedere" de la tatăl decedat la 33 ani
  • /

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO