I-a trimis 40.000 euro unei femei cunoscute pe Facebook. Ce s-a întâmplat la prima întâlnire

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
pagina bunicii
Facebook.com

Anchetă la Vatra Dornei, după ce un bărbat acuză o femeie din localitate că l-a păcălit să îi trimită bani.

Potrivit Monitorul de Suceava bărbatul de 52 de ani, care lucra în Germania, a început o relaţie virtuală cu o femeie care s-a ascuns în spatele profilului de Facebook „Pagina Bunicii”. Bărbatul a crezut că vorbeşte cu femeia din poza de profil şi spune el, i-a trimis 40.000 de euro fără să se întâlnească vreodată cu ea.

Când a ajuns în fine la Vatra Dornei ca să o cunoască în carne şi oase, omul a constatat că la numărul de telefon primit de pe Facebook de la iubita sa virtuală nu mai răspunde nimeni. Ca urmare, a apelat la poliţie.

Până acum, bărbatul a putut dovedi că i-a trimis respectivei persoane suma de 750 de euro, deşi el spune că i-a trimis 40.000 de euro, banii pe care i-a câştigat muncind în Germania. El susţine că a crezut că va începe o viaţă nouă cu femeia din judeţul Suceava şi de aceea i-a trimis atât de mulţi bani. De fiecare dată, femeia i-a spus că nu poate ridica ea banii, dar trimite un vecin.

După investigaţii, poliţiştii au reuşit să dea de persoana care a ridicat banii, iar ulterior şi de femeia în posesia căreia au ajuns. Ea are în jur de 50 de ani şi nu este persoana din poza de profil. A declarat, potrivit Monitorul de Suceava, că ea i-a cerut bani bărbatului, ci el s-a oferit să-i trimită. Ca urmare, poliţiştii nu au stabilit dacă poate fi pusă sub acuzare pentru înşelăciune sau abuz de încredere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO