Hotelul unde personalul de la recepţie a fost înlocuit cu holograme


Ultimul update: Joi 03 Octombrie 2019 10:24
Data publicarii: Joi 03 Octombrie 2019 08:28
Categorie: Stiri Diverse

Tehnologia este la loc de cinste într-un hotel din Tokyo. Persoanele de la recepţie au fost înlocuite cu holograme, iar oaspeții sunt întâmpinați de dinozauri și luptători ninja.

În hotelul din Tokyo, turiștii sunt întâmpinați de o hologramă a unui dinozaur, care vorbește.

Turiștii își completează singuri datele personale în calculator și imediat este emisă cartela de acces în cameră.

Hologramele sunt programate să vorbească patru limbi străine: engleză, japoneză, coreeană și chineză.

În plus, fiecare are un senzor care detectează mișcările și se declansează atunci când un client intră pe usă.

Dacă cineva este nemulțumit de serviciile oferite, hologramele reactionează pe măsură - pentru că au o cameră video care analizează emoțiile oaspeților.

Yasuhiko Hoshi, directorul hotelului: „În timp ce alte hoteluri au oameni la recepţie, noi avem holograme. Astfel, angajaţii noştri se pot concentra asupra altor sarcini mult mai importante. În Japonia, populaţia şi, implicit, forţa de muncă sunt în scădere, aşa că e nevoie de o astfel de tehnologie.”

Jay You, electrician: „Unele holograme au formă de dinozaur, altele reprezintă un luptător ninja. E foarte interesant şi nu am mai auzit să existe aşa ceva în nicio altă ţară. E distractiv. Poate o să îmi aduc şi copiii aici. Vor fi fericiţi să le vadă."

Turist: „Nouă europenilor ne place să avem un contact faţă în faţă cu cineva, să vorbim cu o persoană adevărată. Pentru ţara de unde provin, primirea aceasta e un pic rece. Dar acest lucru diferă de la o ţară la alta şi aşa cum am văzut aici în Japonia, modelele sunt diferite. Cred că acest lucru se potriveşte de minune aici în Japonia."

În cazul pretențiosilor, proprietarii speră să compenseze cu atmosfera relaxantă din cameră. Vă puteți regla intensitatea luminii, iar dacă vreți să coborâti la masă, pe tableta de lângă pat puteți vedea cât de aglomerat este restaurantul hotelului.

În plus, există o cameră specială unde vă puneți pe umeraș hainele pe care le aveți de călcat și tot ce trebuie să faceți este să apăsăți un buton și veți primi apoi ținutele perfecte.

La plecare, dacă vreți să mai explorați orașul înainte de a vă urca în avion, aveți posibilitatea să va lăsați bagajul în sigurantă în holul hotelului, unde se găsesc alte inovații.

În tot acest timp, în Spania, pe insula Mallorca, a fost deschis primul hotel din lume destinat exclusiv femeilor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO