Horoscop săptămânal 19 - 25 februarie 2024. Se anunță șapte zile pline pentru zodii cu Soare și Mercur în Pești

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Soarele intră în zodia Pești pe 19 februarie. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, anunță încheieri și finalizarea unor proiecte, a unor demersuri începute în toamna anului trecut.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul subconștientului, introspecției și trecutului este activat de intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești. Va fi urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Nativilor Berbec le vor reveni în minte acțiuni din trecut, evenimente care le-au marcat viața. Berbecii își vor redirecționa energia spre interior să găsească soluții la unele probleme, care îi macină.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul muncii și sănătății. Fenomenul astral anunță încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind o negociere în planul profesional. Berbecii au posibilitatea să facă o schimbare și să îndrepte o direcție profesională, să nu se mai abată de la drumul lor.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, grupurilor și organizațiilor, pe care nativii Taur le frecventează, dar și planurile de viitor este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei aduce energie și implicare în aceste domenii și va fi urmat, din 23 februarie de Mercur, planeta comunicării. Mercur vine cu oferte, propuneri, discuții, negocieri și suplimentarea veniturilor din activitățile de pe urma exercitării profesiei.

Citește și
Moartea suspectă a unui turist portughez în Bucegi: anchetă redeschisă după 18 luni. Alpinistul a decedat într-o excursie organizată pe vreme foarte proastă

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice. Fenomenul astrologic marchează o încheiere. Din configurația astrală face parte și Saturn, guvernatorul casei principiilor și credințelor după care se ghidează nativii. Saturn este susținut de către Jupiter în tranzit prin zodia lor și nativii vor putea lua o decizie importantă.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul carierei, activităților profesionale, relațiilor cu superiorii, cu instituții publice sau cu străinătatea este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei și guvernatorul casei comunicării activează relațiile cu persoane cu autoritate și va fi urmat de Mercur, guvernatorul Gemenilor, din 23 februarie. Mercur vine cu oferte și propuneri, implicare și negocieri. Gemenii pot începe proiecte noi, de pe urma cărora să-și suplimenteze veniturile.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul vieții de familie, căminului, părinților, bazelor emoționale. Fenomenul astral poate anunța o încheiere, decizii, concluzii cu privire la o decizie legată de administrarea unor bunuri patrimoniale. Saturn din casa carierei face parte din configurația astrală și deciziile vor avea efect pe termen lung.

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat principiilor, convingerilor, filosofiei de viață, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, sistemului educational, perfecționarea și schimburile profesionale, dar și chestiunile birocratice este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei va fi urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, care vine cu propuneri de începere a unor cursuri, de plecare în călătorii. De asemenea, sistemul de valorilor și adevăruri personale ale activat și nativii Rac vor căuta răspunsuri la întrebări legate de viață și direcția spre care vor să se îndrepte.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul comunicării, informațiilor, învățării, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Racii vor ajunge la concluzii, în acord cu principiile și credințele după care se ghidează în viața, iar dacă apar divergențe de opinie în raport cu partenerul de viață, vor analiza situația.

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat resurselor financiare, a banilor și bunurilor pe care le au în comun nativii Leu cu alte persoane, moștenirile, relația cu instituțiile financiare, intimitatea, transformările la nivel emoțional, privind unele frici, traume este activat de către intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei este urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, care aduce dialoguri și negocieri, dar și planuri și strategii privind administrarea unor bunuri, o reeșalonare a unui credit. De asemenea, pot exista și discuții despre nevoile acestora în planul relațional.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul banilor obținuți de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale. Posibil să se încheie etape sau să se finalizeze proiecte, să se încaseze sume importante de bani sau Leii să caute să-și suplimenteze veniturile.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul relației, mariajului, asocierilor și parteneriatelor profesionale este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Soarele este urmat de către Mercur, guvernatorul nativilor, din 23 februarie, care aduce dialoguri și clarificarea unor aspecte relaționale. Din sfera profesională pot veni propuneri de colaborări, negocieri și încheieri de contracte pe termen lung.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul personalității. Fecioarele vor fi vedetele finalului de săptămână. Ajung la concluzii, iau decizii importante, încheie etape relaționale sau trec la următorul nivel, după ce conștientizează anumite greșeli sau are loc o vindecare din trecut.

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul muncii și activităților zilnice este activat de intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești. Astrul zilei este urmat de către Mercur, planeta comunicării, și ambii aduc preocupări pentru reorganizarea activităților și fluxului de sarcini. Va exista multă energie în desfășurarea rutinei zilnice și determinare pentru păstrarea unui regim de viață sănătos.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Posibil stările emoționale să se amplifice. Balanțele își fac un bilanț, încheie niște etape de viață, posibil la serviciu. Pentru că Saturn face parte din configurația astrală și se află în casa muncii și a adus multe teste sau poate suferință, acum este momentul unei vindecări.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul iubirii, fericirii, aventurilor, romantismului, creativității, distracției și valorificării unor pasiuni este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Este urmat de către Mercur, astrul comunicării, din 23 februarie, care aduce dialoguri pe diverse teme în aceste domenii de viață. Și relațiile cu copiii se intensifică pentru nativii părinți și aceștia vor încerca să rezolve anumite probleme.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor pe care nativii le frecventeză. Posibil să aibă loc încheieri de etape, concluzii, decizii legate de viața de familie, să aibă loc încheierea unei situații, care până acum le aducea stres. De asemenea, se activează axa iubirii și pot avea loc și evenimente în planul sentimental.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Nativii Săgetător vor fi preocupați mai mult de familie, să-și petreacă timpul cu cei dragi. Soarele este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie și urmează discuții cu partenerul de cuplu, legate de familie, administrarea unor bunuri, implicarea în treburile casei sau în relațiile cu părinții, care pot avea nevoie de ajutor.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei promovări, dar și implicarea într-o nouă activitate. Nativii vor căuta să găsească un echilibru între implicarea în familia și sfera profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul comunicării, informațiilor, învățării și acumulării de informații, interacționarea cu ceilalți și negocierile este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Cei doi vor dinamiza interacționarea, rezolvarea unor chestiuni birocratice, începerea unor cursuri sau a unui studiu personal, care să îi ajute în perfecționarea profesională. Capricornii vor iniția dialoguri cu persoanele cu care trebuie să rezolve unele situații încurcate sau care necesită clarificare.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul credințelor, filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale și direcției în viață. Capricornii pot obține un atestat, să încheie o formă de școlarizare, să ajungă la niște concluzii cu privire la direcția profesională, să programeze o călătorie, un schimb de experiență. Se activează și axa cunoașterii și nativii pot avea niște revelații, în urma unor informații pe care le primesc.

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul financiar, al banilor și valorilor este activat din 19 februarie de intrarea Soarelui în zodia Pești. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii vor încerca să-și mărească veniturile. Pe 23 februarie și Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Pești, și aduce negocieri și propuneri de implicare în proiecte noi, în care nativii Vărsător își pot pune în valoare creativitatea. De asemenea, este posibil să apară și cheltuieli mai mari, Vărsătorii să aibă impulsul să achiziționeze obiecte de lux sau scumpe.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul intereselor financiare, al banilor la comun cu partenerul sau alți terți, dar și a banilor proveniți din alte surse. Totodată, se activează și casa intimității și este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri, să se încheie etape sau Vărsătorii să-și redirecționeze energia spre o activitate care le face plăcere.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat personalității se dinamizează de intrarea Soarelui din 19 februarie. Astrul zilei aduce multă energie, determinare și o reechilibrare, refacere a organismului, dacă au existat probleme. Este urmat de către Mercur, astrul comunicării, din 23 februarie. Mercur va opera în favoarea nativilor în toate procesele de comunicare, gândire și negociere. Deși este posibil să apară și momente, în care nativii să se simtă confuzi, să evadeze mai mult din realitate, recomandarea este ca nativii să fie foarte atenți și să verifice sursele de informare din mai multe părți, pentru a se asigura că au primit sau transmit informația corectă.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde este posibil să apară încheieri, finalizarea unei etape, concluzii sau evenimente, care să îi determine pe nativi să ia o decizie radicală în viața relațională.

Articol recomandat de sport.ro
Presa internațională a căzut în capcana FCSB! Spaniolii, singurii care n-au luat plasă: „Nu au marcă, nume și palmares!”
Presa internațională a căzut în capcana FCSB! Spaniolii, singurii care n-au luat plasă: „Nu au marcă, nume și palmares!”
Citește și...
Aruncăm lunar la coș produse și bucate în valoare de sute de lei. Cum putem combate risipa alimentară
Aruncăm lunar la coș produse și bucate în valoare de sute de lei. Cum putem combate risipa alimentară

Când vine vorba de mâncare suntem risipitori și cu banii, și cu alimentele: aruncăm lunar la coș produse și bucate în valoare de sute de lei, pe care le-am cumpărat în exces.

Tradiția ramurilor de salcie. Sunt binecuvântate și împărțite de preoți credicioșilor în Duminica Floriilor
Tradiția ramurilor de salcie. Sunt binecuvântate și împărțite de preoți credicioșilor în Duminica Floriilor

Este duminica Floriilor pentru creștinii ortodocși, iar bisericile din întreaga țară au fost pline de oameni.    

Bătaie pentru borșul de pește, pe litoral. Turiștii s-au înghesuit pentru o ciorbă. „Avem 450 de litri, 900 de porții”
Bătaie pentru borșul de pește, pe litoral. Turiștii s-au înghesuit pentru o ciorbă. „Avem 450 de litri, 900 de porții”

Cei care au vrut să se bucure de briza mării au făcut plimbări, au citit o carte pe plajă, au ridicat zmee și au luat prânzul la cherhana.  

Recomandări
Industria înfloritoare care a fost distrusă în România. Implicația „reginei serelor”, o femeie cu conexiuni politice
Industria înfloritoare care a fost distrusă în România. Implicația „reginei serelor”, o femeie cu conexiuni politice

„De unde sunt florile?”, partea I. Când creştinii ortodocși celebrează Floriile, vorbim despre o industrie înfloritoare - vânzarea plantelor verzi şi florilor în România.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Surse: PSD încearcă în continuare să-l convingă pe Piedone să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei
Surse: PSD încearcă în continuare să-l convingă pe Piedone să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea s-a înscris oficial în cursa pentru primăria generală. A fost opțiunea doi a partidului, după ce social-democrații și liberalii s-au convins că nu au șanse cu un candidat comun.