Horoscop săptămânal 19 - 25 februarie 2024. Se anunță șapte zile pline pentru zodii cu Soare și Mercur în Pești

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Soarele intră în zodia Pești pe 19 februarie. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, anunță încheieri și finalizarea unor proiecte, a unor demersuri începute în toamna anului trecut.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul subconștientului, introspecției și trecutului este activat de intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești. Va fi urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Nativilor Berbec le vor reveni în minte acțiuni din trecut, evenimente care le-au marcat viața. Berbecii își vor redirecționa energia spre interior să găsească soluții la unele probleme, care îi macină.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul muncii și sănătății. Fenomenul astral anunță încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind o negociere în planul profesional. Berbecii au posibilitatea să facă o schimbare și să îndrepte o direcție profesională, să nu se mai abată de la drumul lor.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, grupurilor și organizațiilor, pe care nativii Taur le frecventează, dar și planurile de viitor este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei aduce energie și implicare în aceste domenii și va fi urmat, din 23 februarie de Mercur, planeta comunicării. Mercur vine cu oferte, propuneri, discuții, negocieri și suplimentarea veniturilor din activitățile de pe urma exercitării profesiei.

Citește și
Ce face azi Roxana Călin, doctoriţa care şi-a ucis şi tranşat rivala în dragoste. Crima pasională care a şocat România în anii ‘90

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice. Fenomenul astrologic marchează o încheiere. Din configurația astrală face parte și Saturn, guvernatorul casei principiilor și credințelor după care se ghidează nativii. Saturn este susținut de către Jupiter în tranzit prin zodia lor și nativii vor putea lua o decizie importantă.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul carierei, activităților profesionale, relațiilor cu superiorii, cu instituții publice sau cu străinătatea este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei și guvernatorul casei comunicării activează relațiile cu persoane cu autoritate și va fi urmat de Mercur, guvernatorul Gemenilor, din 23 februarie. Mercur vine cu oferte și propuneri, implicare și negocieri. Gemenii pot începe proiecte noi, de pe urma cărora să-și suplimenteze veniturile.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul vieții de familie, căminului, părinților, bazelor emoționale. Fenomenul astral poate anunța o încheiere, decizii, concluzii cu privire la o decizie legată de administrarea unor bunuri patrimoniale. Saturn din casa carierei face parte din configurația astrală și deciziile vor avea efect pe termen lung.

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat principiilor, convingerilor, filosofiei de viață, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, sistemului educational, perfecționarea și schimburile profesionale, dar și chestiunile birocratice este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei va fi urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, care vine cu propuneri de începere a unor cursuri, de plecare în călătorii. De asemenea, sistemul de valorilor și adevăruri personale ale activat și nativii Rac vor căuta răspunsuri la întrebări legate de viață și direcția spre care vor să se îndrepte.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul comunicării, informațiilor, învățării, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Racii vor ajunge la concluzii, în acord cu principiile și credințele după care se ghidează în viața, iar dacă apar divergențe de opinie în raport cu partenerul de viață, vor analiza situația.

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat resurselor financiare, a banilor și bunurilor pe care le au în comun nativii Leu cu alte persoane, moștenirile, relația cu instituțiile financiare, intimitatea, transformările la nivel emoțional, privind unele frici, traume este activat de către intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Astrul zilei este urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, care aduce dialoguri și negocieri, dar și planuri și strategii privind administrarea unor bunuri, o reeșalonare a unui credit. De asemenea, pot exista și discuții despre nevoile acestora în planul relațional.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul banilor obținuți de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale. Posibil să se încheie etape sau să se finalizeze proiecte, să se încaseze sume importante de bani sau Leii să caute să-și suplimenteze veniturile.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul relației, mariajului, asocierilor și parteneriatelor profesionale este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Soarele este urmat de către Mercur, guvernatorul nativilor, din 23 februarie, care aduce dialoguri și clarificarea unor aspecte relaționale. Din sfera profesională pot veni propuneri de colaborări, negocieri și încheieri de contracte pe termen lung.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul personalității. Fecioarele vor fi vedetele finalului de săptămână. Ajung la concluzii, iau decizii importante, încheie etape relaționale sau trec la următorul nivel, după ce conștientizează anumite greșeli sau are loc o vindecare din trecut.

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul muncii și activităților zilnice este activat de intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești. Astrul zilei este urmat de către Mercur, planeta comunicării, și ambii aduc preocupări pentru reorganizarea activităților și fluxului de sarcini. Va exista multă energie în desfășurarea rutinei zilnice și determinare pentru păstrarea unui regim de viață sănătos.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Posibil stările emoționale să se amplifice. Balanțele își fac un bilanț, încheie niște etape de viață, posibil la serviciu. Pentru că Saturn face parte din configurația astrală și se află în casa muncii și a adus multe teste sau poate suferință, acum este momentul unei vindecări.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul iubirii, fericirii, aventurilor, romantismului, creativității, distracției și valorificării unor pasiuni este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Este urmat de către Mercur, astrul comunicării, din 23 februarie, care aduce dialoguri pe diverse teme în aceste domenii de viață. Și relațiile cu copiii se intensifică pentru nativii părinți și aceștia vor încerca să rezolve anumite probleme.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor pe care nativii le frecventeză. Posibil să aibă loc încheieri de etape, concluzii, decizii legate de viața de familie, să aibă loc încheierea unei situații, care până acum le aducea stres. De asemenea, se activează axa iubirii și pot avea loc și evenimente în planul sentimental.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Nativii Săgetător vor fi preocupați mai mult de familie, să-și petreacă timpul cu cei dragi. Soarele este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie și urmează discuții cu partenerul de cuplu, legate de familie, administrarea unor bunuri, implicarea în treburile casei sau în relațiile cu părinții, care pot avea nevoie de ajutor.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei promovări, dar și implicarea într-o nouă activitate. Nativii vor căuta să găsească un echilibru între implicarea în familia și sfera profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul comunicării, informațiilor, învățării și acumulării de informații, interacționarea cu ceilalți și negocierile este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Cei doi vor dinamiza interacționarea, rezolvarea unor chestiuni birocratice, începerea unor cursuri sau a unui studiu personal, care să îi ajute în perfecționarea profesională. Capricornii vor iniția dialoguri cu persoanele cu care trebuie să rezolve unele situații încurcate sau care necesită clarificare.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul credințelor, filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale și direcției în viață. Capricornii pot obține un atestat, să încheie o formă de școlarizare, să ajungă la niște concluzii cu privire la direcția profesională, să programeze o călătorie, un schimb de experiență. Se activează și axa cunoașterii și nativii pot avea niște revelații, în urma unor informații pe care le primesc.

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul financiar, al banilor și valorilor este activat din 19 februarie de intrarea Soarelui în zodia Pești. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii vor încerca să-și mărească veniturile. Pe 23 februarie și Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Pești, și aduce negocieri și propuneri de implicare în proiecte noi, în care nativii Vărsător își pot pune în valoare creativitatea. De asemenea, este posibil să apară și cheltuieli mai mari, Vărsătorii să aibă impulsul să achiziționeze obiecte de lux sau scumpe.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul intereselor financiare, al banilor la comun cu partenerul sau alți terți, dar și a banilor proveniți din alte surse. Totodată, se activează și casa intimității și este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri, să se încheie etape sau Vărsătorii să-și redirecționeze energia spre o activitate care le face plăcere.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Sectorul asociat personalității se dinamizează de intrarea Soarelui din 19 februarie. Astrul zilei aduce multă energie, determinare și o reechilibrare, refacere a organismului, dacă au existat probleme. Este urmat de către Mercur, astrul comunicării, din 23 februarie. Mercur va opera în favoarea nativilor în toate procesele de comunicare, gândire și negociere. Deși este posibil să apară și momente, în care nativii să se simtă confuzi, să evadeze mai mult din realitate, recomandarea este ca nativii să fie foarte atenți și să verifice sursele de informare din mai multe părți, pentru a se asigura că au primit sau transmit informația corectă.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează pe 24 februarie, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde este posibil să apară încheieri, finalizarea unei etape, concluzii sau evenimente, care să îi determine pe nativi să ia o decizie radicală în viața relațională.

Articol recomandat de sport.ro
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024
Citește și...
Românii au invadat litoralul. Recomandarea unui barman în zilele caniculare: Ce să bem când e atât de cald
Românii au invadat litoralul. Recomandarea unui barman în zilele caniculare: Ce să bem când e atât de cald

Peste 120.000 de turiști sunt pe litoral în acest weekend. Fie că au ales stațiunile din sud pentru a fi aproape și de festival sau Mamaia - doar pentru plajă - s-au bucurat cu toții de briză, de apa caldă și de băuturile reci care au mai potolit zăduful.

Avertismentul care îți dă fiori al celui mai vechi pilot TAROM: ”Mulți piloți sunt fără experiență”. Ce salarii au, de fapt
Avertismentul care îți dă fiori al celui mai vechi pilot TAROM: ”Mulți piloți sunt fără experiență”. Ce salarii au, de fapt

Pilotul Cezar Osiceanu, angajat al companiei TAROM, afirmă că sute de piloţi au părăsit, în ultimii ani, compania naţională de transport aerian, iar dintre cei care au rămas jumătate „au în buzunar oferta de angajare de la concurenţă”.

Fenomen rar lângă Galați. Ce a apărut pe cer din cauza caniculei. „Sunt pline de astea”
Fenomen rar lângă Galați. Ce a apărut pe cer din cauza caniculei. „Sunt pline de astea”

Pe fondul acestor zile fierbinți, un fenomen rar a fost observat lângă orașul Galați. Roiuri de milioane de musculițe asemănătoare țânțarilor se rotesc în aer și se văd pe cer ca niște dâre de fum.  

Recomandări
Momentul în care s-a tras asupra lui Trump la mitingul din Pennsylvania.
Momentul în care s-a tras asupra lui Trump la mitingul din Pennsylvania. "Glonțul mi-a străpuns urechea". VIDEO

O persoană înarmată a tras, sâmbătă, cu arma spre Donald Trump, în timpul unui miting electoral deșfășurat în Butler, Pennsylvania.

Reacția lui Joe Biden după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Mesajul tranșant transmis de liderul SUA
Reacția lui Joe Biden după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Mesajul tranșant transmis de liderul SUA

„Nu este loc în Statele Unite pentru asemenea acte de violență”, a fost mesajul tranșant al președintelui american Joe Biden, la aproximativ două ore de la atentatul asupra rivalului său.

Ce le-a cerut Donald Trump, aflat în șoc, agenților din Secret Service imediat după ce a fost împușcat: „Lăsați-mă să-i iau!”
Ce le-a cerut Donald Trump, aflat în șoc, agenților din Secret Service imediat după ce a fost împușcat: „Lăsați-mă să-i iau!”

Donald Trump - fostul președinte american care vizează un nou mandat - a fost ținta unei tentative de asasinat. Un individ înarmat, posibil cu o pușcă, a deschis focul în timp ce Trump se adresa mulțumii de pe scenă, la un miting electoral.