Fotografiile care au stârnit un val de critici în mediul online


Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Miercuri 16 August 2017 14:46
Categorie: Stiri Diverse
Louise Aubrey

O tânără din Marea Britanie a lansat o amplă dezbatere online, după ce a postat mai mult fotografii prin care își dorește să atragă atenția asupra ținutelor sportive potrivite pentru mersul la sală.

Tânăra a postat pe o rețea de socializare două fotografii combinate, care înfățișează două ținute diferite de sport, care au un singur element comun: sutienul special creat pentru mersul la sală.

Louise Aubrey a povestit o întâmplare petrecută într-o sală de fitness, unde era ea și încă o fată, înconjurate fiind de cinci bărbați.

Dat fiind faptul că toți cei șapte lucrau intens, în încapere a devenit extrem de cald. Intrigată de ținuta celeilalte femei, Louise a întrebat-o de ce nu își dă bluza jos pentru a rămâne în sutienul special de sport. Răspunsul tinerei a uimit-o. „Nu mă mai simt confortabil de când un bărbat mi-a spus că îmi expun corpul”.

Răspunsul tinerei a contrariat-o pe Louise. „Adică bărbații se pot antrena cum doresc, însă femeile nu au voie să-și facă exercițiile în sutien. Acest sutien este special creat pentru astfel de scopuri și nu trebuie să vă simțiți rușinate”, le-a sfătuit tânara pe fetele.

Pentru a-și suține argumentele a decis să se fotografieze purtând mai multe ținute la care a asortat un sutien sport, renunțând astfel la tricou.

Louise suține că nu contează dacă tinerele poartă pantaloni lungi sau scurți, ci important este ca ele să nu se rușinate să rămână numai sutien.

Campania sa online a stârnit valuri de critici din partea internauți care au reacționat. „Definiția de lenjerie intimă specifică faptul că trebuie să fie intimă”, i-a răspuns un internaut.

Însă alte persoane s-au declarat încântați de gestul tinerei.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO