„Nu l-a iubit niciodată”. Florin, atacat de familia vicarului gay după moartea sa

Ultima actualizare: 06-06-2020 10:39
Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements
Profimedia

Românul care a moștenit peste 280.000 de euro în urma morții iubitului său, fostul vicar englez Philip Clements în vârstă de 81 de ani, a fost atacat dur de familia bătrânului.

Familia fostului vicar consideră că Florin Marin a fost un profitor care nu l-a iubit pe Clements și care nici măcar nu este supărat de moartea acestuia, conform The Sun.

Dezvăluirea a fost făcută de fratele bătrânului, Tony Clements, care a fost sunat de Florin în noaptea în care fostul vicar a murit.

„Este un profitor. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani?”, a spus Tony Clements.

„A spus că a plâns timp de două zile, dar nu părea prea supărat la telefon”, a adăugat Tony.

Românul a fost atacat și de celălalt frate al fostului vicar, Brian Clements.

„Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a spus Brian.
Florin s-a apărat, însă, menționând că l-a iubit foarte mult pe vicar și că acesta nu și-ar fi dorit să fie nefericit.

„Dragii mei, nu e vina mea că mi-a lăsat acești bani”, a spus Florin.

Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a moștenit 150.000 de lire de pe urma unei asigurări de viață și o casă 100.000 de lire.

De asemenea, el va beneficia de o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului care a încetat din viață la 81 de ani. Acesta a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Jurnaliștii de la Daily Star susțin că Florin le-a spus că două zile de doliu au fost de ajuns, pentru că fostul lui partener nu și-ar fi dorit să fie trist.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Florin și fostul vicar, Philip Clements, s-au cuoscut pe un site matrimonial.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO