Femeie care călătorea cu avionul, amendă de 500 de dolari din cauza unui măr


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 23 Aprilie 2018 17:23
Categorie: Stiri Diverse

O americancă a primit o amendă de 500 de dolari din partea Serviciului Vamal și de Protecție a Frontierei din SUA, după ce i-a fost descoperit în bagaje un măr pe care îl primise în timpul zborului, din partea companiei aeriene cu care călătorea.

Crystal Tadlock, care călătorea din SUA către Paris, spune că a păstrat fructul pentru zborul către Denver. Totuşi, mărul a fost găsit de către agenţii de frontieră americani la un control de rutină, după ce a aterizat în oraşul Minneapolis. Serviciul Vamal nu a dorit să comenteze incidentul, dar a precizat că produsele agricole trebuie declarate de către pasageri, relatează BBC

Femeia a primit fructul într-o pungă de plastic, oferită de compania Delta Air Lines. Ea susţine că nu a scos mărul din pungă, ci l-a introdus în bagaje, pentru a-l mânca în a doua parte a călătoriei, când trebuia să aterizeze în Denver.

Când a fost găsit fructul, Tadlock le-a spus agenţilor de frontieră că l-a primit cadou din partea companiei aeriene şi a întrebat cum ar trebui să procedeze, dacă să îl arunce sau să îl consume. Totuşi, în loc de un răspuns, agentul a amendat-o cu suma de 500 de dolari.

Acum, americancă are două variante. Să achite amenda sau să o conteste în instanţă. Ea este decisă să ducă cazul în tribunal.

VIDEO PROTVPLUS.RO