Cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie. Hobby-urile fiecărei zodii în parte

horoscop zodii pasiuni
Shutterstock

Știai că fiecare zodie are hobby-uri care i se potrivesc? Unii nativi sunt foarte activi și urăsc rutina, în timp ce alții preferă să aibă aceleași obiceiuri zi de zi.

Felul în care ești, în funcție de zodie, poate determina ce hobby-uri ai. Unele zodii sunt dornice de aventură și pot avea hobby-uri care implică activități pline de adrenalină, în timp ce altele se relaxează grădinărind sau gătind. Suntem cu toții diferiți, din fericire, și unici în felul nostru.

Berbec

Taur

Gemeni

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Rac

Leu

Fecioară

Balanță

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Pești

Iată cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie și ce hobby ți se potrivește cel mai bine.

Cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie. Hobby-urile fiecărei zodii în parte

Da, poți să îți alegi hobby-ul în funcție de zodie. Există niște caracteristici generale valabile pentru fiecare zodie. De exemplu, Balanțele își ies greu din zona de confort, așa că un hobby ideal pentru ele ar fi dansul. Participând la ore de dans pot întâlni persoane noi și poți scăpa de anxietate, făcând lucruri inedite.

Pe de altă parte, există persoane care sunt îndrăgostite de tot ce ține de apă: aceștia sunt Vărsătorii. Plimbări cu barca, caiac canoe, rafting, pescuit, tot ce are legătură cu apa este un hobby bun pentru ei.

Fecioarele, de exemplu, sunt înclinate spre perfecțiune. Au nevoie de hobby-uri în care își pot pune în practică această latură perfecționistă. Fotografia sau puzzle-urile sunt hobby-uri care ar satisface o astfel de zodie.

Berbec

Berbecii sunt persoane cărora le place să fie în contact cu familia și să iasă cu prietenii. Au adesea tendința de a își ocupa zilele în așa fel încât să nu stea prea mult timp singuri. Iubesc să iasă la un restaurant bun, să facă activități care implică mulți oameni și să se plimbe.

Cele mai potrivite hobby-uri pentru berbeci sunt cele care implică mulți oameni, fie că vorbim despre jocuri de societate, întreceri sportive, drumeții sau excursii.

Taur

Taurii sunt persoane foarte responsabile și încăpățânate, așa că în zilele libere au tendința de a se gândi mereu la obligațiile pe care le au. Trebuie să învețe să se relaxeze și să își găsească un hobby.

Pentru că sunt cunoscuți drept gurmanzi, taurii ar putea să aibă ca hobby următoarele: gătitul, emisiunile cu și despre mâncare, ieșirile la restaurante și călătoriile în care pot gusta cât mai multe feluri diverse de mâncare.

Gemeni

Această zodie este foarte deschisă, comunicativă și dinamică. Din acest motiv, acești nativi iubesc să facă tot felul de activități care implică multă energie.

Gemenii ar trebui să aibă hobby-uri care să îi țină mereu în priză: escaladări, drumeții montane, cățărări, sărituri cu parapanta sau alte activități care implică adrenalină și distracție.

Rac

Pentru raci este greu să își găsească un hobby în afara casei. Dacă au puțin timp liber la dispoziție, îl vor petrece stând în casă, făcând tot felul de lucruri.

Sunt persoane care preferă intimitatea propriului cămin, mai degrabă decât o ieșire în oraș. Ar putea începe prin mici schimbări, precum mersul la cinema sau vizitarea unor expoziții, muzee, orice ține de artă. De asemenea, plimbările și sportul în parc sunt ideale pentru persoane precum racii.

Leu

Leii vor mereu să fie în centrul atenției. Chiar dacă nu au hobby-uri comune ori normale, ei vor ieși mereu în evidență prin ceea ce fac. Ar putea să fie pasionați de mașini vechi, de tot ce ține de lux sau obiecte impresionante.

Ca hobby-uri, leii pot avea moda, machiajul, design-ul interior sau arhitectura. Orice activitate care le pune la încercare creativitatea este ideală pentru ei.

Fecioară

Fecioarele adoră să se relaxeze și preferă să stea acasă cu un pahar de vin, decât să iasă în oraș. Sunt persoane responsabile și se gândesc mai mereu la muncă, dar sunt și perfecționiste și tot ce fac trebuie să iasă fără cusur.

Hobby-urile acestor nativi ar trebui să implice multă relaxare: cititul, scrisul, degustările de vin, pictatul sau croșetatul sunt activități ideale pentru o fecioară.

Ele pot fi atrase și de hobby-uri precum șah, fotografie sau pasiuni din zona de creație. Totuși, aceste activități nu sunt prea benefice, pentru că vor petrece zile în șir în încercarea de a perfecționa rezultatele.

Balanță

Acestea sunt persoane ale căror cercuri sociale sunt mici, pentru că așa se simt cel mai bine. Adevărata provocare pentru Balanță este să cunoască oameni noi.

Pentru Balanțele cu anxietate, cele mai bune hobby-uri implică seri în club, sportul la o sală de gimnastică, un curs de patiserie, cântatul la un instrument sau alte lucruri care să îi facă să iasă din zona de confort pe acești nativi puțin antisociali.

Scorpion

Cel mai mare hobby al unui Scorpion este sportul și nu trece o zi fără să îl practice. Dacă în timpul săptămânii munca le ocupă o mare parte din timp, în weekenduri lucrurile se schimbă. Ar putea participa la competiții sportive, maratoane, triatlon sau cățărări ori escaladări.

O idee bună de hobby-uri pentru Scorpioni este să facă drumeții la munte, escaladă, ciclism, etc.

Săgetător

Pentru un Săgetător, expozițiile și muzeele sunt o alegere bună pentru acele vacanțe în care nu ai nimic de făcut.

Dacă ești Săgetător, recomandarea este ca în loc să stai închis în casă, să ieși cu partenerul sau cu prietenii să vezi expoziții de pictură. Ca hobby-uri, poți încerca diferite ateliere de creație, fie că este vorba despre obiecte, haine sau artă.

Capricorn

Timpul liber este limitat pentru Capricorni. Munca le ocupă cea mai mare parte din zi, iar puținul timp liber se împarte între familie, prieteni și parteneri. Acești nativi au nevoie să piardă controlul, dar nu vor dori să o facă.

Cel mai bine ar fi să rămână fără telefon o zi întreagă, timp în care să profite de o ședință de masaj sau un tratament la SPA.

Ca hobby-uri, Capricornii pot încerca echitația, trasul cu pușca, golful sau alte activități interesante, dar relaxante.

Vărsător

Vărsătorii iubesc tot ce ține de apă. Fie că vorbim despre înot, sporturi acvatice, pescuit sau rafting ori plimbările cu caiacul. Sunt persoane active, cărora le place adrenalina și odată ce au prins gustul unui hobby, îl vor practica ori de câte ori au ocazia.

Plimbări cu barca, caiac canoe, rafting, pescuit, tot ce are legătură cu apa este un hobby bun pentru ei.

Pești

Peștii adoră aventurile. Plimbări prin pădure, explorări în munți, peșteri și tot ce ține de noi locuri. Această zodie adoră să fugă de agitația orașului în fiecare weekend pentru a se conecta cu natura.

De asemenea, sunt pasionați de istorie, așa că orice vacanță va include vizite la muzee pentru a vedea exponate vechi și obiecte descoperite cu mii de ani în urmă. Hobby-urile sale includ arheologia, sportul în natură, drumețiile, focurile de tabără și tot ce ține de mediul înconjurător.

Indiferent de hobby-urile pe care le ai sau vrei să le încerci, nu uita să te distrezi și să te relaxezi. Scopul nu este doar să încerci lucruri noi, ci să te detașezi de problemele și grijile de zi cu zi. De asemenea, e bine să ieși în afara zonei de confort și să întâlnești oameni noi cu pasiuni și valori comune.

Articol recomandat de sport.ro
Drumul spre grupe! Ce adversari poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League
Drumul spre grupe! Ce adversari poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League
Citește și...
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată în Italia. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată în Italia. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate

Autoritățile italiene au efectuat recent o operațiune majoră care a vizat sectorul produselor lactate. Trei companii producătoare au fost acuzate că au încercat, prin diverse metode, să prelungească termenul de valabilitate al produselor.  

Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc
Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc

Un român în vârstă de 45 de ani a fost salvat în Italia, în cadrul unei operațiuni dificile de salvare montană desfășurată în apropierea zonei Sella Sant’Agnese din localitatea Gemona del Friuli, situată în provincia Udine.

 

O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior
O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior

O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.