Un câine maidanez a salvat de la îngheț 5 pisoi abandonați: „Nu ar fi supraviețuit”


Ultimul update: Marti 26 Noiembrie 2019 14:27
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019 14:13
Categorie: Stiri Diverse
caine salvator

În Canada, cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez care i-a protejat de frig, iar adăpostul de animale care i-a găzduit de atunci a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul, relatează marţi AFP.

Într-o noapte cu temperaturi sub zero grade Celsius, căţeluşa Serenity, cum a fost botezată de salvatori, a fost descoperită de trecători într-un şanţ de pe marginea drumului în apropiere de Chatham, în Ontario (est), săptămâna trecută, transmie Agerpres.

Acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, căţeluşa în vârstă de doi ani a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri "strânşi în jurul ei", a declarat Myriam Armstrong, purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe", a spus Armstrong.

Căţeluşa şi pisoii au fost duşi apoi la adăpost, unde s-au încălzit şi s-au refăcut.

Cazul lor a fost relatat pe reţelele de socializare şi peste 30 de oameni s-au oferit să îi adopte, chiar înainte de sărbătorile de sfârşit de an.

Circumstanţele întâlnirii între Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni rămân misterioase, însă afecţiunea căţeluşei pentru ei a rămas intactă, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

Myriam Armstrong a declarat că mai multe persoane au propus să îi adopte împreună, dacă este posibil, însă pisicuţii vor avea nevoie încă de câteva săptămâni pentru a prinde puteri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO