Castelul care se vinde cu aproape 35.000 de euro. Este vechi de 200 de ani | FOTO, VIDEO

castel
Profimedia

Un castel din Shetland, Scoția, a fost scos la vânzare pentru suma de 34.700 de euro (30.000 de lire sterline). Renovarea, însă, îl va costa enorm pe cel care va cumpăra proprietarea.

Castelul este vechi de 200 de ani, iar propirietatea se întinde pe 16 hectare, pe care se găsesc grădini cu flori îngrădite.

Cei care vor să investească în această proprietate au fost avertizați că vor fi nevoiți să scoată din buzunar, pe lângă prețul castelului, și 12 milioane de lire sterline pentru renovări, scrie BBC.

Castelul ar putea fi folosit drept centru de recreere. În interior ar putea fi suficient spațiu pentru 24 de dormitoare și un restaurant.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Castelul Brough Lodge a fost construit de un negustor pe nume Arthur Nicholson, bazându-se pe arhitectura văzută în călătoriile sale din Franța, Elveția și Italia.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un castel construit acum peste 2.200 ani a fost distrus de cutremurul din Turcia. GALERIE FOTO și VIDEO
Un castel construit acum peste 2.200 ani a fost distrus de cutremurul din Turcia. GALERIE FOTO și VIDEO

Castelul Gaziantep, din patrimoniul UNESCO, construit acum peste 2.200 de ani, a fost grav avariat după cutremurul de luni dimineața din Turcia.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.