Bărbat condamnat la închisoare, pentru că a refuzat să-și dezvăluie parola de Facebook

Dată publicare: 31-08-2018 15:55
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


inchisoare

Un suspect de crimă a fost condamnat la 14 luni de închisoare pentru că a refuzat să dezvăluie parola la Facebook anchetatorilor care investigau fapta.

Stephen-Alan Nicholson, în vârstă de 24 de ani, a fost luat în vizorul autorităților din Marea Britanie, după ce un copil în vârstă de 13 ani a fost ucis cu sânge rece.

Oamenii legii au decis arestarea acestuia, după ce bărbatul a refuzat să le ofere parola contului personal de Facebook, pentru a investiga presupusele schimburi de mesaje pe care suspectul le-ar fi avut cu victima, scrie metro.co.uk.

Judecătorii nu au acceptat scuzele ”total inadecvate” ale suspectului, care a precizat că furnizarea parolei ar expune informații referitoare la traficul ilegal de cannabis.

Ceea ce ai făcut împiedică finalizarea anchetei și este o anchetă foarte gravă”, i-a transmis judecătorul după pronunțarea sentinței.

Oamenii legii spun că decizia lui Stephen îngreunează ancheta, deoarece până când Facebook le va livra informațiile necesare va trece mult timp prețios.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO