Au furat 7 zile la rând din același hypermarket din Iași. Păstrau mâncarea și au trimis părinților polizoare și o menghină

Ultima actualizare: 30-12-2021 19:22
hypermarket, supermarket, Romania - shutterstock

Trei hoți au furat 7 zile la rând din același hypermarket din Iași, de unde ieșeau cu marfa în rucsacuri. Păstrau apoi alimentele și trimiteau părinților bunuri precum ciocane, șurubelnițe, polizoare și chiar o menghină.

Un bărbat, alături de soție și fratele său, toți din Republica Moldova, au furat 7 zile la rând dintr-un supermarket din Iași bunuri de 5.700 de lei, pe care le scoteau în rucsacuri, scrie Ziarul de Iași.

Au fost prinși a șaptea oară, după ce agenții de pază i-au oprit pentru că aveau rucsacurile foarte voluminoase.

Furturile au avut loc în ianuarie, iar hoții au fost pedepsiți abia luna aceasta, când bărbații au primit 9 luni, respectiv 6 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce femeia a reușit să ajungă la o înțelegere cu reprezentanții magazinului.

Hoții își îndesau rucsacurile cu alimente și sticle de băutura, dar au furat și bunuri precum mănuși de piele, ciocane, clești, șurubelnițe, polizoare unghiulare, o baterie de cadă și chiar o menghină.

La ieșire, plăteau bunurile pe care le duceau în coșuri, după care ieșeau și cu rucsacurile pline. Ulterior, păstrau alimentele și trimiteau părinților din Republica Moldova toate celelalte bunuri. Valoarea totală a bunurior furate a fost de 5.700 de lei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO